Microsoft lanserar nytt Windows Insider MVP Award Program

Microsoft MVP Award Program lanserades 1993, erkänner individen över hela världen som frivilliggör sin kunskap och tid i en viss Microsoft-produkt eller -teknik. Sedan starten har programmet vuxit till över 4000 mottagare. De betydande förändringarna i hela branschen under de senaste tio åren har påverkat MVP-programmets riktning. Företaget erkänner nu MVP-plattformar som endast är baserade på Enterprise och Developer-behov, som inkluderar Visual Studio, Windows Server, Cloud, Office och affärslösningar som Microsoft Project och Dynamics. För att upprätthålla ett djupare förhållande till de miljoner av Windows 10-användare som ingår i företagets insiderprogram lanserades 2014; Företaget introducerade idag ett nytt prisprogram.

Windows Insider MVP Program för Windows 10

Det nya prisprogrammet lägger tonvikten på Windows 10. Erkänner de bästa Windows Insiders som frivilliggör sin kunskap om Microsofts flaggskeppsoperativsystem inom ett antal områden som forum, bloggar, publiktal och författare. Användare som tilldelats MervPs för konsumentskydd, Windows-telefoner, Surface och Windows Experience är nu Windows Insider MVPs. Som en del av det nya programmet kommer Windows Insider MVPs att erkännas med en ny prisplaque och gratis förmåner.

Våra Windows och Devices konsument MVPs är super viktiga för oss och vi har arbetat de senaste månaderna för att räkna ut rätt hem för dem. Det var ett tankefullt beslut att ta med dessa MVP i Windows Insider-programmet, där Windows-framtidens formgivning är direkt av de personer som använder Windows mest. Windows Insider MVP-programmet gör det möjligt för oss att arbeta närmare MVP-enheter via mer fokuserade, direkta interaktioner med olika produktgrupper i Windows och Devices. Källa

För att bli en Windows Insider MVP måste du vara en del av Insider Programmet, som du kan registrera dig gratis. Windows Insider MVP-programmet använder en liknande inställningsprocess som Microsoft MVP-programmet. Varje pris varar i ett år. Precis som Microsoft MVPs ses som kundförespråkare, antar Windows Insider MVP Award en liknande anda. Sedan Windows 10 lanserades i förhandsgranskning 2014, har många entusiaster gjort en insats för att lära sig insatserna på den nya plattformen och sedan dela sina resultat. Om du vill bli en Windows Insider MVP, gå med i vårt forum och börja dela det du vet. Vem vet, du kan vara på väg till att bli en insider MVP också.