Microsoft rullar ut en annan uppsättning Windows 10-uppdateringar

Microsoft var idag upptagen med att släppa uppdateringar och nya byggnader för Windows 10. Vi berättade redan hur företaget släppte Windows 10 Preview build 10532. Och om du inte är en Windows Insider bör du se tre uppdateringar som kommer.

Tyvärr vet vi inte mycket om vad uppdateringarna innehåller annat än att förbättra uppgraderingsupplevelser och förbättringar för funktionalitet.

Företaget släppte följande uppdateringar:

  • KB3081448 : Den här uppdateringen innehåller förbättringar för att förbättra funktionaliteten i Windows 10.
  • KB3081449 : Den här uppdateringen förbättrar Windows 10-rutan upplevelse (OOBE). Den här uppdateringen gäller endast för Windows 10 OOBE-processen och kommer att vara tillgänglig endast när OOBE-uppdateringar är installerade.
  • KB3081452 : Den här uppdateringen gör förbättringar för att underlätta uppgraderingsupplevelsen till Windows 10.

Microsoft behandlar Windows 10 som en Service (WaaS) och borta är de dagar då vi bara skulle se en "Patch Tuesday" och de tillfälliga nöduppdateringarna. Vi bör börja se uppdateringar regelbundet när företaget är redo att släppa dem.

Du får dessa uppdateringar levererade till ditt system och installeras automatiskt - Kom ihåg att du kan schemalägga när ditt system startar om efter att ha mottagit uppdateringar. Om du inte ser uppdateringarna än och vill komma över dem, gå till Inställningar> Uppdatera & Säkerhet> Windows Update och ta tag i dem.

Jag har fått flera e-postmeddelanden om att människor har problem med sina NVIDIA GeForce-GPU i Windows 10. Så det är också värt att notera att NVIDIA släppte en GeForce Hotfix Driver 355.80 idag.

Enligt NVIDIA adresserar denna snabbkorrigering "Överdriven virtuell minnesförbrukning för SLI-konfigurationer som kör Windows 10." Den har släppt olika versioner för 32 och 64-bitars versioner för både stationära och bärbara datorer och kan hitta de senaste nedladdningarna här.

Jag hämtade alla dessa uppdateringar, och allt verkar fungera bra för mig. Lämna en kommentar nedan om du upplever olika resultat.