Microsoft släpper ut Windows 10 Preview Build 16281 för PC

Microsoft tillkännagav idag utbyggnaden av Windows 10 Build 16281 för Windows Insiders i Fast-ringen - precis i tid för testning under långhelgen. Liksom förra veckan är det den andra förhandsgranskningsbyggnaden som släpptes till Insiders på en vecka. Företaget stänger in på den officiella offentliggörandet av Windows 10 Fall Creators Update den 17 oktober. Alla förhandsgranskningsbyggnader är i slutfasen av utvecklingscykeln och det finns inga nya ytterligare funktioner. bara mindre förändringar och buggfixar.

Ändringar i Windows 10 Insider Preview Build 16281

Här är en titt på de allmänna ändringar, förbättringar och korrigeringar som du kan förvänta dig i den senaste byggnaden enligt Dona Sarkars blogginlägg:

  • Vi löst ett problem som resulterade i att Train Simulator 2017 inte startade på nya flygningar.
  • Vi fixade ett problem som resulterade i att vi inte kunde flikar in i en öppen PDF i Microsoft Edge efter att ha interagerat med något av Microsoft Edge-fönsterelementen med hjälp av musen.
  • Vi har löst ett problem där ikonet för Windows Defender Security Center-appen saknades i aktivitetsfältet när appen var öppen, liksom i startens alla apps-lista. Du kommer också att märka att ikonen nu är oplattad i aktivitetsfältet.
  • Vi har gjort några justeringar för att lösa ett problem som resulterade i plötsliga och korta CPU-spikar där du inte kunde flytta musen. Om du har stött på det här kan du prova det i den här nya byggnaden och meddela oss om din erfarenhet har förbättrats.
  • Vi fixade ett problem där minimerade appfönster på blandade DPI-bildskärmsuppsättningar kan sluta dra avskärmen efter att datorn återupptogs från sömnen.
  • Vi fixade ett problem där om du ändrade inställningen för visningsspråket till något annat än maskinens standard så skulle alla apper som inte tog en uppdatering samtidigt som det uppdaterade språket resurspaketet från affären fortsätter att fortsätta att visa sin sida i Start det standardspråket i stället för det nya språket som visas i appen och andra systemgränssnitt.

Vi är drygt sex veckor borta från den slutliga utgåvan. Ser du fram emot att uppgradera till den nya versionen, eller inte så mycket? Lämna en kommentar nedan och låt oss veta dina tankar.