Ta reda på hur mycket du har betalat för Android Apps

Har du någonsin undrat hur mycket pengar du har spenderat på appar och annat innehåll på din Android-enhet genom åren? Här är en titt på en gratis app som kommer att räkna upp hur mycket du har spenderat på appar, enheter, musik, köp i app och videor från Play Butik.

Hur mycket har jag betalat för Apps på min Android?

Börja med att börja installera Mina betalda appar (länken nedan). Avfyra det och det kommer att be dig att ge den fullständig åtkomst till ditt Google-konto. Den kommer bara att använda den för att få den information du vill ha av den och den lagrar inte dina data.

När du har tillgång till tillgång får du summan om några sekunder. Jag måste erkänna att jag inte har varit för generös på detta konto; eller är det bara det faktum att det finns så många bra gratis Android-appar där ute?

Du kan också använda menyn längst upp till höger om gränssnittet för att bestämma vad som visas. Appen kan ställas in för att visa alla betalade appar i ditt konto, de som för närvarande är installerade, de som inte är samt inköp i appen du kanske har gjort.

När du trycker på Inställningar (tre prickar) kan du få några fler alternativ. Du kan göra en donation till författaren, exportera en CSV-fil av resultaten, skicka en debug-rapport eller gå till menyn Inställningar.

Det senare ger dig några snygga grejer. Namnlösa: Du kan ställa in den valuta där dina inköp visas (liksom några andra relaterade alternativ) och till och med markera de appar som är installerade i huvudlistan. Vad som är intressant är att utvecklaren har lagt till appen med en knapp som helt och hållet stänger av annonser i appen. På så sätt kan du själv bestämma om du vill stödja honom genom att titta på dem eller inte. Om det är något du ser sällan, det måste vara det.

Installera mina betalade appar på din Android-enhet