Microsoft släpper ut Windows 10 Insider Preview Bygg 15025

Microsoft tillkännagav idag att det rullar ut Windows 10 Creators Update Bygg 15025 till Insiders i Fast-ringen. Denna byggnad har några nya funktioner och kommer att vara den primära byggnaden för den andra Creators Update Bug Bash-uppsättningen för att starta denna fredag.

Enligt blogginlägget av Donna Sakar:

Idag är vi glada att släppa Windows 10 Insider Preview Build 15025 för PC till Windows Insiders i Fast Ring som den primära byggnaden för den andra Creators Update Bug Bash som startar på fredag. Vänligen leta efter en detaljerad bug bash blogginlägg på fredag ​​morgon PST. Vi har upptäckt en bugg som påverkar vår förmåga att släppa den här byggnaden till datorer som kör 32-bitars (x86) versioner av Windows 10 Insider Preview-byggnader. Eftersom majoriteten av Insiders i Fast-ringen har datorer som kör 64-bitars (x64) - beslutade vi att fortsätta och släppa den här byggnaden med 32-bitars PC-blockerade till vår nästa flygning. Vi planerar att släppa ISOs för denna byggnad före slutet av veckan och Insiders på 32-bitars datorer kommer att kunna uppdatera från ISOs.

Nya funktioner i Windows 10 Creators Update Build 15025

Braille support i Narrator, för närvarande i beta, är en ny funktion som låter dig fästa en USB eller seriell-baserad braille display till din dator och använda den med Narrator. När den slutliga versionen kommer närmare, gå till Narrator User Guide för att få detaljerad information om mappning av Braille Display Key.

Denna funktion är fortfarande i beta och företaget noterar också att "det finns sameksistensproblem med braille support och tredjeparts skärmsläsare. Innan dokumentationen är tillgänglig rekommenderar vi att braille endast aktiveras för berättaren endast på datorer som inte har en skärmsläsare från tredje part konfigurerad för att använda en punktskrift. "

Nytt mono ljud alternativ är tillgängligt för synskadade användare som en skärmläsare med hörlurar eller hörlurar. Om du bara använder ett öronbud kan du missa ljud som kan riktas in i det andra öronbudet. Du kan växla till mono genom att gå till Inställningar> Ease of Access> Övriga alternativ .

Feedback Hub har förbättrats för att filtrera ut dubbla bitar av feedback genom att lägga dupes i en samlingsgrupp. Användare kommer att kunna övervaka samlingar precis som möjligt med individuell feedback.

Nattljus (formellt kallat blått ljus) har förbättrats med ett utökat färgtemperaturområde till mycket röd eller 1200 K färg.

Naturligtvis finns det andra mindre förbättringar och kända problem med denna byggnad. Du kan läsa alla detaljer på Microsoft Blog.

Som alltid, för att få den senaste byggnaden, gå till Inställningar> Uppdatering & Säkerhet> Windows Update och när den har laddats ner krävs en omstart.

Upphovsrättsuppdateringen tycks komma ihop ganska snyggt för en slutgiltig utgåva rullas ut under våren. Se också till att kolla in de nya funktionerna som kommer till Microsoft Edge.

Vad tycker du om den kommande uppdateringen till Windows 10? Lämna en kommentar och låt oss veta dina tankar.