Google+ Photo Editor erbjuder nu HDR Tool

Google+ fotoredigeraren blir ett ganska komplicerat verktyg och innehåller många funktioner. De låter dig lägga till några spektakulära effekter och redigeringar på dina bilder. Om du vill veta mer om de andra bildredigeringsfunktionerna som Google+ erbjuder, kolla in min tidigare artikel om hur du använder redigeringsverktygen för Google+.

HDR i Google+ Foto Editor

De nya funktionerna High Dynamic Range (HDR) meddelades för några dagar sedan av Googles Andre Meyer i det här inlägget på sin profil på Google+. Precis som de andra redigeringsverktygen för Google+, fungerar HDR-ena bara i Google Chrome. Om du inte har det installerat kan du alltid ladda ner det här härifrån.

Börja med att logga in på dina Google+ profiler och gå till avsnittet Foton, som visas nedan.

Klicka sedan på det foto du vill spela med, eller du kan alltid ladda upp en ny. Jag bestämde mig för att gå med en bild från ett av mina lokala fotbollslagets spel. Efter att du öppnat bilden klickar du på Redigera i toppmenyn.

Redaktörens alternativ visas på höger sida. HDR Scape kan hittas genom att rulla hela vägen ner.

Här kommer den snygga delen. Om du gillar att använda förinställda filter kan du bara klicka på en av de sex förinställningarna längst upp till höger. Som ni kan se är resultaten ganska spektakulära.

Med utgångspunkt från vad någon av förinställningarna har gjort kan du göra egna anpassningar med hjälp av reglagen. Du kan också justera styrkan, ljusstyrkan och mättnaden tills bilderna är precis som du vill att den ska vara.

Du kan tweak din bild lite mer genom att klicka på Style (Nature). Detta kommer att ge ytterligare en uppsättning alternativ.

När du är klar, glöm inte att klicka på Apply och sedan Redigera, så att dina ändringar sparas.

Låt oss nu jämföra min första bild och den med HDR Scape.

Och det här är den redigerade: