Microsoft släpper ut Windows 10 för telefoner bygga 10052

Microsoft släppte idag en ny byggnad av Windows 10 för telefoner, bygg 10052, för Windows Insiders. Det här är inte en stor uppdatering full av nya funktioner, men ger i stället ett antal buggfixar.

Denna uppdatering riktar sig till några av de större buggarna som rapporterades med den tidigare utgåvan, bygg 10051, som släpptes för 11 dagar sedan.

Windows 10 för telefoner 10052

För att få den här uppdateringen måste du vara en Windows Insider och i snabbringen för uppdateringar. Hoppa bara till Inställningar> Uppdatering och återställning och kontrollera efter uppdateringar.

Microsoft slutade dra bygga 10051 för Lumia 520-enheterna eftersom vissa användare rapporterade att uppdateringen slutade med att föra sina telefoner.

Gabe Aul noterade på Blogging Windows att problemet har bekräftats och företaget har släppt en uppdatering till Windows Phone Reset Tool för att åtgärda det.

Vi har släppt en uppdatering till Windows Phone Reset Tool som ska få de som påverkas av problemet igång. Mer information finns här. Med denna fråga löst, återupptar vi erbjuda byggnader idag för folk på Lumia 520-enheter också.

Här är en lista över buggarna som är fixade i den senaste byggnaden.

  • Flight Mode kan nu aktiveras.
  • Du kan nu inaktivera dataanslutningar.
  • Vi fixade felet där din telefons MMS-inställningar försvann efter uppgradering från Build 9941.
  • Vi löst problemet där du inte kunde ladda ner tangentbord för ytterligare språk.
  • Vi löst problemet där sökaren i kamerans app sammansätts felaktigt på vissa enheter som Lumia 1020.

Testar du ut Windows 10 för telefoner och kör den här uppdateringen? Lämna en kommentar nedan och låt oss veta hur saker och ting går. Eller starta en diskussion i Windows 10 Forums.