Microsoft tillkännager Advanced Defensive Protection för Windows Defender

Microsoft suger upp sitt försvar för den nya världen av cyberattacker. Vi diskuterade nyligen en av de nya komponenterna som kommer till Windows Defender i Windows 10. I den senaste Redstone Insider Preview; Microsoft har infört Windows Defender Offline Scanning. En del av den större bilden är dock att ge ett mer intelligent sätt att skydda företagskunder. Det traditionella tillvägagångssättet för klientsäkerhet har misslyckats genom åren, attackerna är mer sofistikerade genom att gå oupptäckta på grund av att evnen utvecklas betydligt snabbare.

Introducerar Advanced Defensive Protection för Windows Defender

Vi har bevittnat den förödelse som de senaste attackerna kan orsaka. Till exempel blev Sony Corporation förstörd i en 2014-attack som exponerade företagsinformation, värdefulla data och kommunikation. Microsoft inser att det måste finnas ett intelligent proaktivt tillvägagångssätt för företagsäkerhet, mot att vara reaktivt. Windows Defender Advanced Threat Protection, är en ny cloud-baserad företagsäkerhetslösning; Målsättningen är att hjälpa företag att hålla sig före attacker genom upptäckt och svar.

Windows Defender Advanced Threat Protection, använder en webbaserad portal med avancerade mekanismer inbyggda för att bekämpa en ny ras av attacker. Det använder sensorer, analys och hot intelligence. Tjänsten kretsar också in i företagets intelligenta säkerhetsgraf som ger en djup analys av miljontals enheter och webbplatser för att få en bred bild av webbens hälsa och potentiella hotspots där attacker kan uppstå.

Windows Defender Advanced Threat Protection drivs av en kombination av Windows behavioral sensorer, molnbaserad säkerhetsanalys, hot intelligence och genom att knacka på Microsofts intelligenta säkerhetsgrafik. Detta enorma säkerhetsdiagram ger stor datasäkerhetsanalys som ser över aggregerade beteenden för att identifiera avvikelser - informeras av anonym information från över 1 miljard Windows-enheter, 2, 5 biljoner indexerade webbadresser på webben, 600 miljoner rykteuppslag online och över 1 miljon misstänkta filer detonerade varje dag.

Dessa data förstärks sedan av expertis från världsklass säkerhetsexperter och avancerade hot mot skyddshundar från hela världen, som är unikt utrustade för att upptäcka attacker. källa

Microsoft har redan hundratusentals system som använder tjänsten, som fortfarande finns i förhandsgranskning. Även om Windows Defender på klientsidan inte alltid har beskrivits som bästa säkerhetsverktyg. Företaget har dock åtagit sig att säkerställa genom åren och introducerade nya framsteg som användarkontokontroll, säker start, adressrymdesomviklingslayout och höftstapskydd. Windows Defender Advanced Threat Protection är ett annat viktigt steg för att tillhandahålla en stabil säkerhetsstack för Windows på skrivbordet.

">