Sluta Roku från att ändra ditt tema till en utvalda

Roku är en stor streaming-enhet, och det nya användargränssnittet är mycket trevligare och mer flytande än den äldre klumpiga. Jag har skrivit flera artiklar om Roku och använder den hela tiden. Men den andra dagen jag hittade en irritation - det ändrade mitt standardtema. Om det här har hänt dig, så här fixar du det, och aldrig kommer det att hända igen.

Roku Teman

Den andra dagen när jag slog på den såg jag skärmdumpen nedan.

Det är ett speciellt tema för en Lego-film ... väldigt irriterande. Det är inte ett brott mot Lego-älskare där ute, men det är bara inte min sak, och viktigast av allt vill jag ha kontroll över hur allt ser ut. Det är nästan samma känsla som du får när någon crapware kapar din webbläsare eftersom du glömde att avmarkera en ruta under installationen - ja, kanske inte så illa, men jag sänker dig ...

För att stoppa det från att ändra ditt standardtema, gå till Inställningar> Teman> Anpassade inställningar och stäng av alternativet för att tillåta utvalda teman.

Därefter byta tema tillbaka till det du hade tidigare och vänta medan det växlar tillbaka.

Jag föredrar nebulatemnet ... ah ... mycket bättre!

För närvarande är Roku definitivt min "go to" set-top box för att titta på Netflix, Amazon och WWE Network, en annan film och TV-program. Medan det har fler kanaler kan du lägga till ännu mer som inte ingår i kanalaffären. För mer om det, kolla: Hur Lägg Till Dolda Kanaler Till Roku. Min favorit dolda kanal använder koden ITPC och det låter dig titta på alla dina favorit podcasts på storskärmen.

Jag har en Roku 3 som är en bra prisvärd enhet, och det erbjuder för närvarande mycket fler kanaler än Apple TV eller för närvarande Amazonas Fire TV.

Har du en favorit set-top box eller annan strömmande enhet? Google Chromecast kanske? Lämna en kommentar nedan och berätta om det. Jag är alltid intresserad av att höra vad andra människor är med för deras underhållning - speciellt någon av er sladdskärare i publiken.