Så här ändrar du ditt Google Voice-telefonnummer

Tidigare i månaden meddelade Google att Google Voice-användare nu snabbt kan ändra sina telefonnummer till en avgift på $ 10. Processen låter dig välja en riktnummer och söka efter ett nummer baserat på siffror eller bokstäver. Denna idé är bra nyheter för dem som nyligen har flyttat till en ny riktnummer och vill att deras Google Voice-nummer ska vara lokalt. Det är också praktiskt om du vill personifiera ditt Google Voice-nummer lite.

Oavsett orsaken är processen väldigt enkel och träder i kraft omedelbart. En sak att notera, för att hjälpa till med cutover, kommer ditt gamla nummer att vidarebefordra inkommande samtal och SMS-textmeddelanden till ditt nya nummer i tre månader. Låter bra? Följ bara stegen nedan för att hävda ditt nya nummer:

1. Logga in på ditt Google Voice-konto och klicka på Inställningar

2. Klicka på fliken Telefoner, sedan bredvid din telefon # Klicka på Ändra

När du har klickat på Ändra ser du informationen om hur du ändrar ditt nummer, inklusive avgiften och uppgifter om att din gamla # kommer att förbli aktiv i tre månader, etc. Klicka på Fortsätt för att börja söka efter ditt nummer.

3. Fyll i ditt riktnummer eller Zip och ange antingen ett ord, några bokstäver eller siffror . I mitt exempel nedan valde jag 503 sedan in i ordet wows. Klickakula för den # du vill ha sedan Fortsätt .

För att slutföra nummerändringen, klicka bara på Gå till betalning

Och det är där min How-To slutar, eftersom jag inte har några planer på att ändra mitt groovy Number ... :) Jag har en bra bra!