Gör till-gör-bar visar bara uppdrag i dag i Outlook 2007 [Hur-till]

Den Outlook To-Do-fältet packas i Outlook som ett utmärkt verktyg för tidsorganisation. Personligen hindrar jag mig från att vara sent till möten, avsluta deadlines i tid och komma ihåg att det är dags att köpa nya matvaror. Precis som den goda assistenten följer den alla uppgifter som du någonsin lägger i den. Men en av de enda nackdelarna med att använda To-Do-baren är att om du håller reda på många uppgifter kan det bli klaustrofobiskt. Lyckligtvis finns det ett sätt att fly från det överväldigande kluster av utgått arbete! Med hjälp av filter kan vi ändra vilka uppgifter som ska visas och när.

Det finns ett par olika inställningar som är idealiska för optimal, icke-grupperad organisation.

  • Ange Outlook för att visa dig uppgifter från den aktuella dagen
  • Ange Outlook för att visa dig uppgifter från den aktuella dagen och de som är försenade

Låt oss ta en titt på hur man ställer upp det här!

Hur man gör Outlook 2007 till-gör-baren visar bara uppgifter från idag

1. Högerklicka på menyn Ordna och klicka på Anpassad.

2. Okej, det här nästa steget kan bli lite galet. Klicka på Filter och filterfönstret kommer att dyka upp. på det Klicka på fliken Avancerat . Klicka sedan på Fält och på rullgardinsmenyn Klicka på datum / tidfält> förfallodatum.

3. Nästa, under villkormenyn, klicka på eller före och sedan i rutan Typ in idag . För att spara och fortsätta, klicka på Lägg till i lista .

Valfritt 3.a: Om du inte vill visa försenade uppgifter, använd bara dagens skick.

Helt klar!

Nu när du tittar på din åtgärdsfält ser du fortfarande utgått uppgifter från igår inte markerad som färdigställd. Ofullständiga uppgifter kommer att dyka upp som röda, medan dina andra uppgifter för idag kommer att förbli standardfärg. Denna färgkodning bör hjälpa till att hålla dig från att glömma saker!

Frågor, Kommentarer, Helt förlorad? Släpp oss en kommentar nedan, eller Gå med i vårt fria tekniska support community forum!