Apple TV lägger till FX Now Channel innan Roku

Om du sätter på din Apple TV (2: e eller 3: e gen) bör du se den nya FX Now-kanalen i uppställningen. Medan Roku normalt brukar få tillgång till fler kanaler i sin lineup jämfört med Apple och Amazons Fire TV, har Apple denna gång en liten kant, för sin set-top-box ändå.

FX NU är streamingapplikationen för 21st Century Foxs nätverkskabelkanaler FX, FXX och FXM - den har varit tillgänglig på iOS, Xbox One och Windows 8 ett tag nu. Appen FX Now har redan varit tillgänglig för iOS-enheter som iPhone och iPad. Kanalen erbjuder innehåll från FX, FXX och FXM-nätverk.

FX är känd för de populära TV-programmen Sons of Anarchy, American Horror Story, Fargo och mer, inklusive Simpsons. Tidigare förvärvade FXX Networks rätten att sända The Simpsons första 24 årstider och appen beror på att börja spela alla 530 episoder någon gång i oktober.

FX Now-kanalen kräver att du godkänner en kabelabonnemang för att komma åt innehållet. Det ser ut att de stora företagen i USA är ombord. Företag som AT & T U-Verse, Comcast Xfinity, Time Warner, Cox och andra mindre leverantörer.

Du kan få en fullständig lista över deltagande kabelleverantörer här. Som vanliga läsare vet, bor jag i pinnar på landsbygden Minnesota och har tur att få DSL och kabel-TV. Lyckligtvis är min lilla leverantör på listan och jag kommer att kolla in den här nya appen under de kommande dagarna.

FX Nu på Apple TV

Du behöver inte göra en uppdatering för att få FX Now-kanalen, den ska bara dyka upp som en del av din uppställning. Men när jag skjöt upp min Apple TV (2: e generationen) såg den inte ut. Så jag gjorde en hård återställning av lådan och när det kom tillbaka var det närvarande.

Efter att du kolla in FX Now-kanalen, lämna en kommentar nedan och meddela dina tankar om det.