Presentera grova svar! - Vår nya Q & A Community Site!

Från och med mitt första inlägg tillbaka i februari 2007 har mitt uppdrag alltid varit att ge klara och lätta att hitta svar . 4 år och över 1000 svar senare, tack till våra fantastiska groovyReaders, fortsätter fortfarande starkt med en blomstrande och växande gemenskap. Under åren har jag emellertid fått otaliga e-postmeddelanden från läsare om datortips eller problem som jag ännu inte har haft tid att skriva om. Att vara den är fortfarande bara en deltidshobby för mig, min tid delas mellan mitt verkliga jobb, min familj och så tyvärr har jag aldrig haft tid att svara på varje fråga.

Så med tanke på detta, i mars / april började jag på ett uppdrag att skapa ett nytt communityforum som våra läsare kunde använda för att be om och få hjälp från -teamet och andra kunniga groovyReaders som du. Det primära kravet - Gör det enkelt att be om hjälp!

Så idag är jag glad att tillkännage vår nya gemenskaps Q & A-webbplats : http://answers.

Även om vi redan hade ett forum för diskussioner där du kunde ställa frågor, skickade många mig feedback att det var komplicerat och hade svårt att försöka lista ut hur man registrerade sig och ställa en fråga. Jag tror vi fixade detta med svar! genom att låta dig ställa din fråga med din Facebook, Twitter, Gmail eller till och med ett Yahoo-konto. Om du loggat in på en av de här tjänsterna ( och några andra också ) borde en fråga vara super enkel och automatisk när du frågar ELLER svara på din första fråga.

Om du föredrar kan du också skapa ett lokalt konto på svar som visas längst ner på skärmbilden ovan. Den goda nyheten är att det finns mycket flexibilitet!

Den nya webbplatsen är också intelligent, eftersom du frågar din fråga automatiskt, så kontrollerar systemet automatiskt om vi redan har ett svar på det ämnet.

För att hålla sakerna roliga och intressanta innehåller Answers också ett poängsystem som kommer att hålla reda på din aktivitet i samhället genom att tilldela dig poäng och olika märken när du hjälper till och ger svar och kommentarer kring webbplatsen. Ju mer du deltar, desto fler poäng, märken och behörigheter kommer webbplatsen automatiskt att ge ditt konto, inklusive möjligheten att redigera frågor / svar och ge extra poäng etc ...

Sammantaget försökte vi göra webbplatsen så miljövänlig som möjligt för att uppmuntra alla att delta. Vi har bjudit in några personer att spela med webbplatsen förra veckan och hittills har feedbacken varit riktigt positiv. Även om vi lanserar webbplatsen med en "Beta" -tagg. Det innebär att vi ständigt förbättrar tjänsten, inklusive utseendet och när vi en gång till samhället växer upp lite och vi alla blir lite mer bekanta med webbplatsen.

Jag är väldigt exalterad med -svar och jag hoppas att du hittar webbplatsen som användbar och rolig som jag tror att du kommer att göra. Var noga med att kolla in det idag och berätta för alla dina vänner om det också så att vi kan göra det till ett blomstrande groovy verktyg vi alla kan dra nytta av!