Lucyphone väntar på håll så du behöver inte [groovyReview]

Trött på att vänta på håll och lyssna på statisk fylld Hallmark-musik? En av de mest frustrerande delarna av att ringa något företag är deras " Ditt samtal är värdefullt för oss, vänligen vänta på nästa tillgängliga kundservicerepresentant " -meddelande. LucyPhone kan rädda dig från väntan och hemsk musik.

LucyPhone fungerar som Google Voice. Skriv in deras nummer, skriv in ditt nummer och klicka på Start . LucyPhone kommer sedan att ansluta dig, och telefonsamtalet fortsätter som normalt.

Om du är osäker på vad numret är, skriv bara in namnet på det företag du behöver ringa och Lucyphone kommer att slå upp alla tillgängliga nummer för dig. Välj bara den mest troliga från listan.

När du har gjort det genom labyrinten på menyalternativen och du äntligen håller på att vänta på en "kundservice rep", tryck på * -knappen två gånger på din telefon. Denna åtgärd signalerar Lucyphone som du är i vänteläge. Då avslutas samtalet och ger dig en ring tillbaka så snart det upptäcker att en människa har plockat upp telefonen.

Lätt groovy? Prova det på http://www.lucyphone.com/.