Logitechs tvättbara tangentbord

Ja, du läste det rätt. Logitech har kommit med ett tangentbord som du faktiskt kan tvätta. Du behöver inte ändra ditt tangentbord när du har släckt din öl på den!

Jag är (självklart) en stor fan av främmande prylar, men det här är en som jag kunde hitta ganska användbar. Hur många gånger har du spillt juice, läsk, öl, mat, ketchup eller vad som helst annat på ditt tangentbord? Ångrade det dig inte för att det var förstört eller du kunde aldrig städa det ordentligt och dina nycklar skulle alltid vara klibbiga?

Här är din lösning. Logitech Washable Keyboard K310 har fått dig täckt (om du inte syr sur på den).

Detta är ett tangentbord som kan tvättas i diskbänken, om det blir smutsigt. Den kan sänkas i vatten till ett djup på upp till 28 centimeter, förutom USB-kabeln, och de små hålen på baksidan låter vattnet rinna ut snabbt.

Nycklarna är lasergraverade, så du riskerar inte att göra dem oläsliga via flera tvättar.

Det fungerar med Windows XP, Vista och Windows 7 (förmodligen även Windows 8) och jag tycker att det är en fantastisk idé. Det kan göra livet mycket enklare för klumpiga människor som jag.

Det kostar $ 39, 99 och jag tänker seriöst på att köpa en - även om jag skulle ha uppskattat det ännu mer om det var trådlöst.

Kolla in den här videon för att se varför jag gillade det så mycket.