Google Music bjuder in donationsgänga

I morse loggade jag in på mitt Google Music Beta-konto och upptäckte att jag hade 8 inbjudningar som jag kunde skicka ut. Det här är ett bra tecken eftersom för bara några veckor sedan hade jag bara 2 ( och de gick snabbt ... ). Nu, eftersom jag vet att dessa inbjudningar kommer att gå fort trodde jag att jag skulle starta en annan donationsgänga och fråga alla er groovyReaders där ute för att hjälpa mig att sprida inbjudningskärleken.

[learn_more caption = "Uppdatering - 9/13/2011" state = "open"] Eftersom människor inte läser reglerna har kommentaravsnittet blivit en oorganiserad röra ...

För att få donationsgängan tillbaka och springa igen, nuked jag bara om 100 kommentarer. Så, läs reglerna innan du skickar din e-postadress. Nyckeln - du måste svara på en person som erbjuder inbjudningar.

Lägg inte bara in din e-postadress eller jag kommer att nämna det. Läs igen reglerna innan du skickar din e-postadress. Tack alla! [/ Learn_more]

Nu, innan alla börjar skriva "INVITERA MIG !!! INVITERA MIG !!! ", läs de 4 enkla reglerna nedan:

Donation / Bjud in Regler

Har gjort det flera gånger tidigare för Google Voice, Google Wave etc .... Om reglerna inte följs kommer kommentarsektionen snabbt att bli en okontrollerbar röra, där ingen kommer att kunna få en inbjudan. Med detta i åtanke, följ de enkla reglerna nedan.

Steg 1 - Hjälp sprida ordet genom att klicka på knappen Twitter, Gilla eller Google+ till vänster. Du kan inte missa det.

Steg 2 - Om du har Google Music Invites, lämna en kommentar om hur många du ska donera till -läsare.

Steg 3 - Om du behöver ett inbjudan och ditt hem i USA, vänligen svara på den person som donerar inbjuder att ge dem din e-postadress. Jag rekommenderar att du använder en tjänst som scr.im för att skydda din e-postadress från SPAM Bots. Dessutom verkar det som att de som är inbjudna får 8 inbjudningar från början. Tänk på att donera dessa inbjudningar nedanför i kommentarerna.

Obs! Om 3 inbjudningar doneras och 8 personer redan har svarat att be om inbjudningar, svara INTE på att fråga om att bli inbjuden. Det är enkelt matte ...

Steg 4 - Den person som donerar inbjudningarna kommer att skicka en inbjudan till de första personerna för att svara på deras kommentar. Om något inte tränar och han har fler inbjudningar, borde de lägga in en ny kommentar som visar hur många inbjudningar de kommer att donera.

Om alla följer dessa enkla steg borde vi ha massor av inbjudningar att få alla i Google Music precis som min tidigare Google Voice Invite Donation .

Alla satt? Låter som en plan? Perfekt - Jag börjar saker med den första kommentaren nedan och donerar mina 8 inbjudningar.