Microsoft släpper ut Windows 10 Insider Preview Build 14936

Microsoft släppte igår den senaste versionen av Windows Insider förhandsgranskning för Windows 10 för PC och Mobile, Build 14936. Den senaste versionen erbjuder inga större nya funktioner, men ger en titt på några nya Microsoft Edge-tillägg.

Windows 10 Bygg 14936

New Edge extensions inkluderar följande enligt Dona Sakar, ledare för insiderprogrammet:

Vi har en ny version som vi behöver hjälptest och ger feedback om innan vi publicerar till allmänheten: Turn Off the Lights är en lätt och användbar tilläggsdesign avsedd för en mer bekväm videoupplevelse. Vi behöver också lite mer hjälp att testa våra andra förhandsgranskningar: Tampermonkey är en populär usercript-hanterare som låter användarna anpassa innehållet på sidor över hela webben. Microsoft Personal Shopping Assistant är din smarta kundvagn på nätet, som samlar dina bläddrade produkter och låter dig få prisvarningar för sparade produkter och jämföra produkter mellan säljare.

Windows Subsystem för Linux (WSL) uppdateringar

WSL installerar Ubuntu version 16.04 (Xenial) istället för Ubuntu 14.04 (Trusty) i en kommande release. Denna ändring gäller för Insiders installerar nya instanser (lxrun.exe / install eller första körning av bash.exe). Befintliga instanser med Trusty kommer inte att uppgraderas automatiskt. Användare kan uppgradera sin trovärdiga bild till Xenial med kommandot Do-release-upgrade. Full WSL release noter finns här.

Andra lösningar inkluderar följande:

  • Vi fixade problemet och orsakade berättaren att ständigt tala om en låts framsteg, till exempel uppdatera med den aktuella tiden i framdriftsfältet varje sekund om du navigerar till framdriftsfältet medan en låt spelas i Groove Music.
  • Vi löst problemet där användarfliken för att navigera i appen Inställningar inte skulle fungera.
  • Vi fixade ett problem som resulterade i att Explorer.exe ofta kraschar för vissa Insiders, särskilt för dem med flera nätverksomkopplare.

För mer information, inklusive korrigeringar och kända problem för Windows 10 Mobile, kolla in blogginlägget för Windows 10.

Är du en insider och testar ut den senaste byggnaden? Lämna en kommentar och låt oss veta hur saker och ting går.