Jimmy Fallon tar på Instagram Video

Late Night-värd Jimmy Fallon talade nyligen om Instagrams nya videoinspelningsförmåga. Så många som du kanske vet nu har Instagram lagt till en ny funktion som gör att användarna kan spela in video. Vi kollade på det förra veckan.

Medan många välkomnar funktionen känner några av oss bara mer vana vid Vine. Det var först med de korta videon, och det gjorde någonting rätt. Jag vet inte riktigt vad, men vad det än gjorde, det fungerar bara, och det är roligt.

Fallon tar den inställningen och pratar om de extra nio sekunder du har med Instagram. Vine ger dig sex, och av någon anledning känns det som nog. Det är bara kul att göra korta videor som berättar en historia ibland. De 15 sekunderna som Instagram ger oss känner länge. Ingen säger att vi måste fylla dem flera sekunder, men det strömmar bara inte lika bra som en Vine-video. Fallons skämt har flera personer som använder Vine och väntar olyckligt eftersom de inte är vana vid den längre inspelningsvaraktigheten. Den roliga börjar vid klockan 2:35:

">

Vi gick in på en diskussion om denna sak på TechGroove podcast.

Tala om roligt tar på Instagram, som kan glömma den här klassiska College Humor-videonspelningen roligt på användarna av tjänsten.

">