Hyperburner-Apples gratis iTunes App of the Week

Den här veckans gratisapp är racerspelets Hyperburner. Normalt är det $ 3, men du kan hämta det gratis från iTunes till torsdag den 20 april.

Vad är det?

Konceptet i det här spelet är ganska enkelt - flyga genom hinder och undvika att slå dem. När du kommer till högre nivåer får du snabbare fartyg som kan vara svårare att kontrollera. Den enda kontrollen du har här är att dra fingret, så det är enkelt även på en liten skärm. Konsten behöver en iPad för att få full effekt av de fantastiska bilderna.

Vem är det bra för?

Du behöver en stadig hand och snabba reflexer för det här spelet. Jag har varken men fortfarande haft det. Jag önskar att de hade en AppleTV-version av det här spelet som utvecklarna gjorde med AG Drive.

Mitt problem med spelet är att jag blev uttråkad snabbt. Efter några omgångar verkade det monotont. Spelet blev svårare, bara inte mer intressant. Det var lättare att styra fartyget på den mindre iPhone-skärmen, så jag föreslår att nybörjare börjar där.

Ska du ladda ner det?

Appen tar upp cirka 95 MB, men det kräver en iPhone 6 eller högre. Jag rekommenderar att du hämtar den den här veckan i hopp om att de utvecklar en tv-version. Det fungerar på vilken skärm som helst, men ju större skärmen desto bättre.