Windows Phone 8.1 Kritisk uppdatering i Preview for Developers Program tillgängligt nu

Windows Phone 8.1 har en kritisk uppdatering (8.10.14192.280) för användare i programmet Preview for Developers. Den lanserades sent på dagen på torsdagen i veckan och är tillgänglig för alla i programmet.

Kom ihåg att programmet Preview for Developers är för ... välutvecklare ... och även entusiaster och tidiga adoptörer. Programmet är gratis, och vi visade dig hur man går med i år tidigare för att vara en av de första som får Windows Phone 8.1-uppdateringen i år.

Saken att komma ihåg om att vara i det här programmet är att du fortsätter att ta emot alla nya uppdateringar och funktioner innan bärare (så småningom) rullar dem ut till vanliga kunder.

Installera Windows Phone 8.1 Update

Det finns dock inte mycket att se här med den här uppdateringen. Enligt Microsofts Mike Mongeau, "Denna uppdatering innehåller vårt vanliga räckvidd för korrigeringar och förbättringar. Vi kräver denna uppdatering så att vi kan fortsätta att testa våra uppdateringssystem. Uppdateringen kommer att visas som en "kritisk uppdatering" på din telefon. "

För att få uppdateringen direkt, gå till Inställningar> Telefonuppdatering> Sök efter uppdatering . Då kan du ladda ner och installera det - telefonen startas om under installationen.

Om du har några problem med din telefon efter uppdateringen uppmanas du att lämna en kommentar i Windows Phone-bloggen här.

Mike fortsätter i sitt inlägg "Om du har några problem med att ta den här uppdateringen, var snäll och låt oss veta i kommentarerna ... Mitt team och jag kommer att följa din feedback noggrant. Tack för att du är så stor deltagare! Vi är här och vi lyssnar. "

Jag installerade uppdateringen på min Nokia Lumia 635, och allt-i-allt tog det ungefär 20 minuter. Jag har inte haft mycket tid att spela med det, men jag märker inte några klara problem.

Vad tar du med? Har du märkt några förbättringar i prestanda, hastighet eller stabilitet efter den här uppdateringen? Eller om du har några problem låt oss, och ännu viktigare, veta Windows Phone-teamet!