Så här uppdaterar du Windows 7 automatiskt med Windows Update

Ett av de viktigaste sätten att skydda datorn mot skadlig programvara är att regelbundet installera officiella Windows-uppdateringar varje månad. Till skillnad från Windows XP, som använder en extern webbsida för uppdateringar, använder Windows Vista och Windows 7 båda ett Windows Update-program byggt direkt in i operativsystemet.

Det nya gränssnittet lägger till några funktioner och ändrar också saker runt lite. Låt oss ta en titt på hur du ser till att du får alla uppdateringar från Microsoft som behövs för att hålla datorn säker.

(Obs! - För företagsföretagssystem som hanteras av din företags IT-avdelning med WSUS, SCCM och GPO kan vissa eller alla alternativ nedan vara gråtonade eller otillgängliga per din företagsstandard / AD-grupppolicy.)

I Windows 7 hittar du Windows Update-verktyget genom att öppna Windows Start Orb ( snabbtangent: Win Key eller CTRL + ESC ) på Verktygsfält och Typ Windows-uppdatering . Du kan sedan trycka på Enter eller Klicka på länken Program för att öppna den.

När du är i Windows Update-verktyget kan du behöva söka efter uppdateringar, men efter det har du gjort en sammanfattning av det totala antalet uppdateringar som du inte har installerat än. För mer information om dessa uppdateringar Klicka på de viktiga uppdateringarna som finns tillgängliga eller om de valfria uppdateringarna är tillgängliga, länkar. De båda tar dig till samma ställe.

Om du klickar på en enskild uppdatering kan du läsa en kort beskrivning av uppdateringen eller till och med Mer information. Under valfria uppdateringar kanske du märker flera språkpaket beroende på din version av Windows 7. Eftersom jag inte pratar alla dessa språk är min preferens att högerklicka på de som jag inte ville ha och dölja uppdateringen .

När du väl har valt vilka uppdateringar du vill installera / dölja, är nästa steg fönstret Ändra inställningar .

Du behöver verkligen bara besöka den här menyn för nya system du inte har konfigurerat än. Personligen rekommenderar jag dig Välj Installera uppdateringar automatiskt eftersom det här säkerställer högsta skyddsnivå för ditt Windows 7-system. Du kan valfritt ändra tiden du vill ha uppdateringarna tillämpade (jag väljer normalt 2 am eftersom jag aldrig stänger av mina maskiner ... ja ja jag vet.)

När du har konfigurerat med inställningarna ovan kommer din ruta proaktivt att nå ut och kontrollera med Microsoft varje dag vid den angivna tiden (12.00 ovan) för att se om nya säkerhets- och programuppdateringar är tillgängliga för din dator.

Normalt bara Microsoft släpper ut eller uppdaterar Säkerhetsuppdateringar den 2: a tisdagen i varje månad (Super Tuesday), men programvaruuppdateringar / snabbkorrigeringar eller korrigeringsfiler som fixar fler allmänna buggar för ditt operativsystem och andra Microsoft-titlar som Office kan släppas när som helst under den månad som är varför jag rekommenderar att du konfigurerar din automatisk uppdatering för att kontrollera dagligen för uppdateringar och säkerhetsuppdateringar.