Grammatisk förlängning nu tillgänglig för Microsoft Edge - Så här sätter du upp det

Grammatiskt är nu tillgängligt för Microsoft Edge i Windows Store. Microsoft lade till stöd för Edge Extensions i Windows 10 Anniversary Update i 2016. Sedan dess har samlingen av tillgängliga tillägg långsamt lagts till i den nya webbläsaren. Det är fortfarande inte tillräckligt för att matcha Firefox eller Chrome, men tillräckligt för att du ska ge Microsofts nästa generations webbläsare ett andra utseende. I den här artikeln tar vi en titt på hur man hittar, hämtar och konfigurerar grammatiskt i Microsoft Edge.

Grammatik och stavningskontrollutvidgning - grammatiskt tillgängligt nu för Microsoft Edge

För närvarande använder jag gratis grammatiskt tillägg i Microsoft Word och Outlook. Det finns ett premiumabonnemang som kontrollerar avancerade grammatiska problem, men den fria versionen gör det ganska bra. Det hjälper mig att fånga de vanliga stavnings- och grammatiska fel i mina dokument och -artiklar.

För att installera grammatiskt för Microsoft Edge, först, gå över till grammatiskt och skapa ett gratis konto. Nu startar du Windows Store och söker sedan efter grammatiskt. Klicka på Hämta för att starta nedladdningen och installationen. Om du inte ser det i sökresultaten kan du ladda ner det från Microsoft Store-webbsidan och klicka sedan på Hämta appen .

Hämtningen är ungefär 8 MB i storlek, så det borde inte ta för lång tid.

När nedladdningen är klar klickar du på Starta .

Klicka på Slå på den

Grammatiskt visas nu som en förlängning i menyn Fler åtgärder (...). Klicka på det för att logga in på ditt konto.

Grammatiskt stöds på de flesta webbplatser med hjälp av webbläsarutvidgningen och kommer omedelbart att börja hjälpa dig med de små detaljerna vi alla glömmer från tid till gång. Det är fantastiskt att äntligen se den här praktiska tillägget nu tillgänglig på Microsoft Edge (en webbläsare, som jag måste erkänna, jag har inte använt mycket).