Hur man testar din dator innan du köper det där nästa videospelet

Jag är inte en spelare. Åtminstone, inte längre. Men jag känner mig emellanåt av och till som att spela ett PC-spel och eftersom jag inte uppgraderar min dator så ofta som jag brukade, tycker jag om att jag kan springa det spelet innan jag faktiskt betalar för spelet först ( och förstår det inte 't ). Ett sätt att ta reda på om du kan köra det är att faktiskt söka efter systemspecifikationer och jämföra dem med din egen systemkonfiguration. Men det är ganska tråkigt så låt oss ta en titt på en mycket enklare metod!

Det enklare sättet är att bara använda Can Your Run IT . Den här webbplatsen kommer att fungera för de flesta viktiga spel och det kommer att jämföra din konfiguration med spelets krav. Det fungerar enkelt med Internet Explorer, Firefox och Chrome.

Klicka bara här för att gå till webbplatsen Can You Run It och skriv namnet på produkten eller söka efter det i listrutan, och klicka sedan på knappen Kan du köra det, se nedan.

Om du kör Mozilla Firefox eller Google Chrome kommer sakerna att fungera utan hitch, förutsatt att du har den senaste Java-versionen. Om du kör Internet Explorer finns det ytterligare ett steg att gå igenom. Du måste låta webbplatsen köra ett tillägg. Det kan du göra säkert.

Därefter analyseras ditt system och du får en rapport som ser ut som den nedan som berättar om det finns något du behöver oroa dig för eller om du kan köra respektive spel.

Lätt, är det inte? Och talar om att köra saker i Windows, klicka här för att få reda på hur man kör vilken filtyp som administratör i Windows 7 eller Vista.