Apple TV får Redesign, Beats Music och More

Apple har haft ett par stora veckor. Först hade den nyckeln i förra veckan där den presenterade den nya iPhone och dess nya Apple Watch. Medan majoriteten av uppmärksamheten läggs på den nya iPhone och iOS 8 denna vecka fick Apple TV också några signifikanta uppdateringar.

Apple TV-uppdateringen innehåller tweaks till kanalgränssnittet och tillägget av en Beats Music-app. Det innehåller också funktionalitetsuppdateringar som gör det kompatibelt med iOS 8 och OS X Yosemite-funktioner som iCloud Photo och Family Sharing. Denna uppdateringsprogramvaruversion 7.0 - fungerar bara med Apple TV (tredje generationen).

Apple TV-uppdateringar

Om du inte har din Apple TV-apparat för att få automatiska uppdateringar, för att få den nya, gå till Inställningar> Allmänna> Programuppdateringar> Uppdatera programvara och hämta och installera sedan.

Din ruta startar om en tid eller två och när uppdateringen är klar märker du det nyutvecklade gränssnittet som visas på skärmdumpen nedan.

Designen ser mer ut som iOS 8 med tunn text och platta ikoner, och en tunnare vit linje ersätter den blå konturen runt ikoner du väljer. Också borta är subtil reflektion under ikonerna.

Apple köpte Beats Music för 3 miljarder tillbaka i maj i år. Beats är en abonnemangs musik tjänst som kostar $ 9, 99 / månad att använda på upp till tre olika enheter.

Nu har du flera sätt att få din musikfix från din Apple TV: iTunes Radio, Musikappen som leder till iTunes och Radio-appen. Självklart finns det även möjlighet att flyga någon musik från dina Apple-enheter och Mac och du kan ställa in Hemdelning.

Om du vill ha andra musikktjänster som Rdio, Pandora eller Spotify ser du bättre på att få en Roku eller Amazon Fire TV istället.

Eller, om du har en 2: a generationen Apple TV, har du en mängd musik och video val eftersom du kan jailbreak det.