Få 2 GB gratis Google Drive-lagring genom att göra en snabb säkerhetskontroll

Google firar säkrare Internet Day 2016 genom att erbjuda dig 2 GB ledigt disklagringsutrymme. Allt du behöver göra är att köra en säkerhetskontroll på ditt konto för att se till att allt är aktuellt och säkert.

Få 2 GB gratis Google Drive-lagring

Alternativet att köra en säkerhetskontroll för ditt Google-konto har redan införts i dina Google-kontoinställningar redan några år. Men för att locka användare att faktiskt göra det, erbjuder företaget i veckan 2 GB gratis lagringsutrymme som du kan behålla för alltid.

Kontrollen är enkel och tar bara några minuter. Du måste dubbla kontrollera din återställningsinformation, anslutna enheter, appar som har kontobehörigheter, applösenord och verifiera att du har 2-stegs verifiering (2FA) korrekt konfigurerad.

När du har slutfört kontrollen ser du meddelandet nedan att 2 GB ledigt lagringsutrymme har lagts till ditt konto.

Google gjorde samma saker förra året vid denna tidpunkt. Det har inte meddelats hur länge 2 GB ledigt lager kommer att vara, men i fjol hade du en hel vecka att göra det.

Det är också värt att notera att förra året var Google Apps for Work and Education inte berättigat till detta erbjudande. Det återstår att se om det är fallet i år, och vi följer efter om vi får mer info.

Det är enkelt att göra, tar bara ett par minuter, och hej, du kan göra ett par spelningar med ledigt lagringsutrymme!

Kör din Google-säkerhetskontroll för 2 GB ledigt lagringsutrymme