Fråga läsarna: Vad är din åsikt om Google Glass?

Google Glass väcker mycket intressant diskussion, och alla har en åsikt. Vissa tror att det är nästa stora sak, medan andra anser dem fula, inte praktiska, och en kram. Det har varit mycket kontrovers över frågan om integritet också.

Glasögonen är för närvarande i händerna på utvecklare och har inte blivit tillgängliga för allmänheten, och det finns redan en rörelse för att förbuda dem från offentliga platser. Det verkade börja med en bar i Seattle som förbjöd dem (förmodligen en smart reklamsstunt) och lagstiftare i West Virginia som driver en lag som förbjuder dem under körning. Nyligen var rubrikerna att Google axlar Google Glass porrprogram.

När man lägger till sekretess och pornografiska argument lägger man upp andra frågor om praktiken och nyttan av att bära dem. Josh Windisch och jag pratade om Google Glass på episod 34 i vår podcast. Josh har haft händer i tid med dem, och han ser mycket potential för den nya tekniken.

Medan jag fortfarande är tidigt i utvecklingen ser jag inte ett syfte för dem i mitt tekniska liv. De tar inte upp några skarpa behov som jag har vid beräkningen. Faktum är att de verkar vara mer hinder än vad som helst ... en annan enhet för att se till att du har laddat upp och tagit med dig varje dag.

Vad tar du på Google Glass och så kallad "bärbar dator" i allmänhet? Tror du att Google Glass är nästa stora sak eller en onödig överhypad kram? Lämna en kommentar nedan och dela din åsikt!