Så här återställer du standardfonterna i Windows 7 och tar bort anpassade teckensnitt

Det finns många stunder där du behöver installera nya teckensnitt för att ge ett dokument en personlig känsla, till exempel. Om du vill göra det här, så lägger du till teckensnitt i Windows 7. Ett stort problem visas dock när du har för många teckensnitt installerade på ditt system ( till exempel efter att du har installerat ett stort typsnitt). Ett stort antal teckensnitt kan leda till en trög dator, och när du inser att installera tusentals typsnitt inte var så bra en idé, kommer du att vilja fixa det.

Så, om du just har insett att något måste göras och att datorn har börjat sakta ner efter att alla dessa teckensnitt har installerats, läs vidare. Nedan visar vi hur du tar bort alla skript från tredje part som installerades i en ren torka.

Steg 1

Först kommer du vilja gå till Kontrollpanelen i Start-menyn, precis som jag visar dig nedan:

KlickaStart-menyn Orb och välj Kontrollpanelen .

Steg 2

Där? Ändra nu kontrollpanelens vy till " Visa med stora ikoner " eller "Visa med små ikoner" längst upp till höger om den inte redan är inställd så klickar du på knappen Fonts . Precis som du kan se på skärmdumpen nedan.

Steg 3

Du borde komma till ett fönster som listar alla de teckensnitt som är installerade på din dator ( många av dem, förmodligen ), precis som nedan. Du kommer bara att klicka på knappen Inställningar längst upp till vänster i fönstret. som jag gjorde på skärmdumpen nedan.

Steg 4

I fönstret som visas klickar du på Återställ standard teckensnitt .

Gjort!

Sedan klickar du bara på " OK " och allt ska vara normalt tillbaka. Det var lätt eh?