Weekend kul! - Angry Birds flyger till Google Chrome App Store

Det spelar ingen roll om du är en iPhone, iPad eller Android-användare, du har säkert hört talas om smash hit-spelet Angry Birds . Spelet har varit så framgångsrikt det senaste året, det har varit ett fåtal som lyckats göra korset över App Store och till andra konsumentprodukter.

Med erkännande av den vilda framgången för sitt varumärke, meddelade Rovio Mobile just nu att Angry Birds nu flyttat till en annan plattform - Google Chrome Web Store! - Wow ... Angry Birds i webbläsaren. Nu är det groovy!

Tidigare pratade vi om vikten kring att ha ditt eget App Store med stort innehåll så det här är en stor vinst för Google App Store. Åh, och eftersom du bara kan spela Angry Birds i Chrome-webbläsaren är jag säker på att det inte kommer att skada ytterligare defekter över Chrome, särskilt med den senaste versionen av den nya ChromeBook.

Hur som helst, tillbaka till Angry Birds, enligt meddelandet är spelet officiellt "beta", men det innehåller 63 nivåer, kan spelas på allt som kan köra Chrome ( Windows, MAC, Linux osv. ) Och åh gjorde jag nämna att det är gratis ?

Ta en kopia av appen innan beta slutar och de börjar ladda för den. Sammantaget är spelbarheten och grafiken stor. Jag känner att jag spelar spelet på min iPad och med 40 bilder per sekund, spelar du bra och smidigt ( med hårdvaruacceleration på eller av ).

Och självklart, du nu jag, jag älskar screencasts så här är en snygg topp i spelet om du inte är säker på om du borde ta tag i spelet!

">

Ha så kul!