Så här återställer du Kindle Fire HD till fabriksinställningar

Om du vill sälja eller regisera din Kindle Fire HD, vill du definitivt återställa den till fabriksinställningarna först. Det raderar inte bara känsliga data och konton, men ditt kreditkort är kopplat till din surfplatta och måste du se till att du inte överlämnar det till en främling. Som en sista utväg kan en återställning vara nödvändig om något går fel eller prestandan är smärtsamt långsam.

En fabriksåterställning raderar alla data som du har lagrat på tabletten. Se till att säkerhetskopiera allt du behöver som lagras på det lokalt. Allt du har köpt som böcker, TV-program, filmer och musik sparas på företagets servrar. Du kommer att kunna komma åt den data från vilken enhet som helst som kör Amazon Kindle-appar eller på webben.

Återställ Kindle Fire HD

Återställningsprocessen är i grunden densamma som att återställa en första gen Kindle Fire, men med ett annat gränssnitt. Dra av överst på skärmen ner för att visa meddelandena och tryck på Mer.

På nästa skärm trycker du på Enhet.

Bläddra ner till slutet av Enhetslistan och tryck på Återställ till Fabriksinställningar.

Slutligen trycker du på Radera allt och väntar på att processen ska slutföras. Alla dina data kommer att raderas, det kommer att starta om, och Kindle Fire HD är inställd på hur det var när det kom - sans kopplade till ditt Amazon-konto.

När det är återställt bör du också kolla ditt Amazon-konto och se till att det inte är listat. Om du återställer det eftersom en root eller hack när det är dåligt behöver du bara gå igenom den ursprungliga konfigurationen och registrera den igen.