Så här beställer du en Google+ (Plus) inbjudan

Igår meddelade Google offentligt sitt nya sociala nätverk, Google Plus, och det är redan i test för ett fåtal. Som vanligt med Google är produkten i beta-status och inbjudningar är begränsade. Om du vill komma in på testet och få några braggingrättigheter med dina vänner, behöver du en av de eftertraktade inbjudningarna. Även om du begär en inbjudan är inte exakt raketvetenskap, har människor stött på fel när du använder registreringsverktyget. Om du följer vår guide nedan, borde du inte ha några problem.

[quote style = "boxed"] Uppdatering från MrGroove Avslutande kommentarer - Google uppdaterade inbjudningssystemet. Om du behöver en inbjudan, läs den här nya groovyposten [/ quote] [quote style = "boxed"] 2011-12-07 Uppdatering Invitationer har varit igång de senaste dagarna så om du letar efter en uppdatering, släpp bara en kommentera nedan och inkludera din GMAIL-adress. Om du får en inbjudan från mig, fortsätt att skanna avsnittet kommentarer och hjälp mig att bjuda in andra personer, som jag inte vet om jag slutligen kommer sluta invitera.?.?.? Tack alla. [/ Quote] [quote style = "boxed"] 7/7/2011 Uppdatering Inbjudningar är stängda igen och per min uppdatering i morse: http://gpo.st/1a1 om du inte använde din inbjudan från jag igår kväll, det kommer förmodligen inte att släppa in dig idag. Tyvärr ... [/ quote]

Google öppnade upp inbjudningar igen i kväll och jag gick vidare och uppmanade alla som lämnade en kommentar nedan. Förmodligen gick över 15 inbjudningar ut. Varsågod! ;)

Steg 1 - Logga in på ditt Google-konto

Använd din favoritwebbläsare ( Chrome verkar sannolikt orsaka fel ) för att besöka http://www.google.com och logga in på ditt Google-konto med den nya inloggningsknappen längst upp till höger i Google Bar (när jag börjar att kalla det).

Steg 2

Besök följande sida https://services.google.com/fb/forms/googleplus/ där vi faktiskt kommer att be om inbjudan. Lägg in ditt förnamn och e-post, och klicka sedan på Håll mig postad .

Tips: Var noga med att inte ange ditt efternamn oavsiktligt, det kan leda till att systemet avvisar din förfrågan.

Gjort!

Om allt gick igenom ser du en sida som visas nedan och säger " Tack. För att få mer information ... "etc. Nu behöver du bara vänta på att Google skickar en inbjudan. Det kommer inte vara så snabbt att du får en personlig inbjudan från en Google-anställd, men det är ditt bästa skott om du inte har den interna anslutningen.

Om du stöter på ett fel, raderar du webbläsarens cache och upprepar sedan ovanstående steg.