The Humble Bundle for Android, spel på namn ditt eget pris

HumbleBundle är ett nu känt utlopp för att hämta indiespel till överdrivet rimliga priser. Från och med nu till den 22 november erbjuder Humble Bundle 6 bästsäljande spel till Android i det fjärde iterationen av Android-spelbuntar. På listan finns Splice, Eufloria, Waking Mars, Crayon Physics Deluxe, Superbrothers: Sword & Sworcery and Machinarium. Varje spel är plattform och kommer att fungera på Linux, Windows och Mac. Det innehåller också Steam-nycklar för varje titel om du betalar mer än $ 1. Den bästa delen av det är att du kan bestämma hur stor del av din betalning som går till utvecklarna, välgörenhetsorganisationen eller HumbleBundle själv.

Som vanligt med Humble Bundle finns endast fem av titlarna tillgängliga på "Namn ditt eget pris." För att få den sjätte titeln (Machinarium) krävs det att slå medeltalet (som från och med nu är $ 6, 17 och stigande). Naturligtvis kan du alltid kasta in mer än det och de bästa bidragsgivarna har sin webbplats / twitter länkad på betalningslistan.

Kolla beskrivningarna och de enskilda YouTube-videoklippen nedan för information:

  • Splitsa
  • Eufloria
  • Walking Mars
  • Superbröder: Sword & Sworcery
  • Crayon Physics Deluxe
  • Machinarium

Också som vanligt förväntar vi oss att vi ser fler spel som läggs till i denna HumbleBundle-serie eftersom den närmar sig slutet av försäljningen, men det är inte garanterat. Hur som helst, det finns sex stora indiespel i denna bunt och det är ett bra sätt att få dem på det billiga.