Så här tar du bort Skype-bannerannonser på Windows

Microsofts Skype uppdateras regelbundet och lägger till nya funktioner och förmågor. Men med uppdateringarna kommer nya sätt att annonserna ska visas.

Om du nyligen uppdaterade Skype kommer du att märka en ännu mer irriterande animerad bannerannons som till och med skär in i videofältet när du går i fullskärm. Så här stänger du av den.

Ta bort animerad Skype-bannerannons

Starta Internet Explorer och gå till Alternativ> Internetalternativ och klicka på fliken Säkerhet. Markera sedan ikonen Begränsa webbplatser och klicka sedan på knappen Sites under den.

På nästa skärmtyp : https://apps.skype.com i fältet Lägg till webbplatser och klicka på Lägg till och starta om Skype.

Varsågod! När du har startat Skype igen är annonsbannern borta.

Vi visade dig hur du tar bort Skype-annonser tillbaka i februari, men tricket skulle bara fungera i några dagar, och annonserna skulle återvända och du skulle behöva spola din DNS för att bli av med dem igen.

Hur som helst, det var ett arbetssätt och skulle åtminstone ge dig en kort utryck från annonserna medan du använder Skype.

Huruvida denna metod kommer att fungera på lång sikt återstår att se. För närvarande fungerar det på mitt Windows 8.1-system och annonserna har inte returnerats. Enligt vissa användarkommentarer i Reddit kanske det inte fungerar i olika regioner eller på vissa företagsnätverk.

Låt oss veta i kommentarerna nedan om det här fungerar för dig eller andra metoder du använder för att hålla bort annonser i Skype.