Så här hindrar du telefonens 4G trådlösa anslutning från sova

Om du är på en av de glänsande nya 4G-telefonerna, då är det troligt att du vill dra full nytta av din skrikande snabbanslutning. En nackdel med 4G-anslutningen är att när telefonen sover, slår den också 4G-signalen. Låt oss sätta stopp för det.

Vid denna tidpunkt i spelet gäller den här artikeln bara HTC Evo 4G och Samsung Galaxy S (Epic 4G), men eftersom fler 4G-telefoner slog på marknaden borde den också täcka dem.

Hur du håller din 4G-anslutning ständigt aktiv på din Android-telefon

När du stänger av skärmen på din telefon är det inte det enda att gå och lägg dig. Även efter att din skärm kommer tillbaka kommer din 4G-anslutning att visa en ikon med "zZ" bredvid den och meddela dig att den också sover. Tekniskt stöd kommer att sparka och skrika och svär att telefonen bara byter till 3G under den här tiden, men efter att ha testat det själv - efter 4G sover har telefonen inget internet så länge det ligger inom ett 4G-torn.

Observera att detta hur kommer att justera inställningarna i avancerade avancerade inställningar för telefonen. Om du justerar dessa inställningar felaktigt kan det leda till några allvarliga problem med din enhet, så var försiktig!

Steg 1 - Hämta din MSL-kod genom att ringa din trådlösa bärare.

Ring din trådlösa leverantör och uppnå telefonens 6-siffriga MSL-kod. Du behöver detta för att komma åt De avancerade inställningarna på telefonens baksida.

Vid den här tiden är den enda bäraren med 4G Sprint.

Att prata med Sprint kundservice Ring * 2 på din telefon och be om att överföras till teknisk support.

Steg 2 - Öppna menyn Advanced Data på telefonen.

TryckRing-knappen på din telefon för att komma åt din knappsats.

Steg 3

Ring ## DATA # på din telefon. (## 3282 #)

Steg 4

Tryck på WiMax från DATA-listan som visas.

Steg 5

Ange din 4-siffriga MSL-kod som du fick från din trådlösa operatör. (Sannolikt sprint vid denna punkt)

Tryck på OK .

Steg 6

Tryck och håll nereIdleSleep .

Steg 7

Tryck på Skriv förlängning .

Steg 8

Ange det antal minuter som du vill att telefonen ska vänta innan 4G-anslutningen blir ledig (läggs i vila). Detta nummer måste vara mellan 5-300. Jag bytte gruva till 300 !

Tryck på Spara.

Gjort!

TryckHem- knappen på din telefon för att lämna DATA-konfigurationsskärmen.

Nu ska din telefon vänta med den tid du angav innan den sover en 4G-anslutning. I händelse av att 4G inte är tillgänglig kommer den att växla över till 3G utan problem. Observera att vissa människor kanske klagar på att 4G använder mycket batteri. Medan 4G använder en nominell mängd batteri, använder displayen (skärmen) upp WAY mer än antennen någonsin kunde hoppas på.