Hur man gör ett gratis telefonsamtal från ett flygplan med GMail eller Google Voice

Så än en gång är jag på väg i några dagar som flyger ner till Dallas och jag insett bara något. Med hjälp av Googles Gmail VOIP-tjänst / aka Google Voice och GoGo WiFi-nätverket kan jag ringa gratis telefonsamtal från ett flygplan på 35000 fot! Faktum är att jag bara gjorde det!

Med min iPhone-headset, inte 5 minuter sedan från 35k fot upp, hade jag bara en konversation med min fru. Kvaliteten? Förvånansvärt klart ( enligt henne ) för oss båda. Ett par gånger hoppade det lite ut, men jag hade en trevlig 5 minuters konversation med henne innan jag sa till henne att jag var tvungen att gå så jag kunde blogga om det ... (ledsen älskling) ...

Halvvägs genom att skriva denna , det hände mig att jag kunde visa för mig själv kvaliteten på samtalet. Hur? Jag ringde min frus Google Voice-nummer och lämnade en röstbrevlåda så att jag kunde bädda in det här för allt du ska lyssna på ( oroa dig inte, jag sa ingenting gushy ). Ta en lyssna om du vill se hur GMAIL VOIP låter från 35k fot upp!

Inte dåligt med tanke på allt jag hade vid den tiden var ett Apple iPhone-headset. Ehh?

Så där har du det, ett gratis och enkelt sätt att ringa ett gratis telefonsamtal från ett flygplan. Beviljas, du behöver en WiFi-anslutning så kanske jag borde säga att det här är ett "nästan" gratis sätt att ringa från en plan! ;)