Så här får du Windows Live Messenger Back

Fröken ditt Windows Live Messenger, även om det för närvarande är integrerat i Skype? Lyckligtvis finns det ett sätt att få tillbaka det. Här är vad du behöver göra.

Om du vill få det att komma tillbaka från de döda är allt du behöver en mycket lättanvänd app. Medan Skype erbjuder IM-kapacitet, är många människor inte nöjda med hur det fungerar och föredrar den gamla sättet att göra sina meddelanden.

Få Windows Live Messenger tillbaka

Först och främst, gå till den här adressen och hämta den här lilla appen, kallad Messenger Reviver; spara det någonstans kan du enkelt få tag i det, som skrivbordet. Det är skapat av Jonathan Kay, en kille som har arbetat för Microsoft i 13 år, varav 10 har spenderats på Messenger.

Windows kommer noga att prata om det okända förlaget, klicka bara på Kör. Oroa dig inte, det är säkert. Vi kontrollerade installationsfilen mot över 40 olika antivirusdefinitioner med VirusTotal.

När det har startat kan du installera Messenger, som du ser på skärmdumpen nedan. Om du redan har den installerad, kan du återuppliva den.

När processen är klar bör Windows Live Messenger starta, eller om den inte hittar det på Start-menyn, beroende på vilken version av Windows som helst. Du kan gå vidare och använda det så kallade inloggningsfönstret.

Använd nu Windows Live Messenger, så gammal skolstil som möjligt. Tja, kanske inte den gamla skolan, eftersom jag har återupplivat 2012-versionen, men du får vad jag menar.

Kom dock ihåg att du kanske måste gå igenom hela processen igen om Skype uppdateras. Också viktigt är att Messenger Reviver också har några användbara alternativ dolda under knappen Avancerat, så att du kan Patch Messenger, göra en ny installation eller reparera installationen om du behöver.

Om du inte är nöjd med Skype som din IM-klient och saknar Windows Live Messenger är det definitivt vägen att gå.