Så här lägger du till och tar bort väderställen i Outlook 2013-kalendern

Outlook 2013 har en snygg ny funktion som visar nuvarande väderförhållanden och prognosen för städer efter eget val. Det är väldigt bekvämt att vara där i kalendern. Låt oss anpassa det lite och ta en titt på funktionerna.

Outlook 2013 Kalender Väderskärm Skärmdump Tour

Jag har installerat Outlook 2013 på ungefär fem datorer än så länge, och varje gång är standardstaden som visas i kalendern New York, NY. Om du vill lägga till en annan stad klickar du på nedåtpilen och klickar på Lägg till plats.

Skriv ett stadsnamn och klicka på Sök-knappen.

Välj stad och du är klar.

Wow! Nästan 80 i Seattle !!!

Håll musen över dagens eller morgondata för att dra upp ytterligare information.

Och om du klickar på länken See More Online kommer du att zooma över till MSN för ytterligare information och mer prognosinformation.

Ska älska Seattle väder i juli!

En bra sak om funktionen är att du enkelt kan hoppa tillbaka till tidigare städer eller radera dem från listan om du inte behöver dem längre. Klicka bara på nedåtpilen igen för de alternativen, och välj en stad eller klicka på X för att radera den.

Så här inaktiverar vi kryssrutor i Office 2013-kalendern

Nu om du är ondskan och bara hatar allt inklusive denna nya funktion, kan du blåsa bort den med några få klick. Klicka på fliken Fil.

Klicka på Alternativ.

Klicka på fliken Kalender, rulla sedan ner till Vädret och avmarkera rutan Visa väder i kalendern.

Tips: Här kan du ändra temperaturen som ska visas i Celsius eller Fahrenheit också.

Hej, se ondskan dude ... inte mer väderinformation!

Slutsats

Var inte en hater. Jag har använt Office 2013 i nästan en vecka nu, och det är små funktioner som den här som gör mig glad över alla nya funktioner i sviten. Väderinformation i min kalender är en liten funktion men ändå mycket bekvämt. Jag är 150% säker på att jag tittar på det dagligen om inte flera gånger om dagen. Det är ett stort värde lägg till. Ur en affärssynpunkt, ett mycket smart drag av Microsoft för att länka tillbaka till deras MSN-väderwebbplats. Smart ...;)

Ah Maui - en man kan drömma kan inte han?