Ställ in IOS 6 Alarm för att vakna upp med vilken som helst Song

Om du är en iPhone-användare är chansen att du har använt det som ett alarm för att vakna upp dig. Med en ny funktion i IOS 6 kan du ställa in larmet för att väcka dig upp till någon låt från ditt bibliotek istället för en irriterande stockton.

Här använder jag den nya iPod touch som kör iOS 6 för att ställa in larmet, men det fungerar också med en iPhone och iPod touch, och det fungerar på samma sätt.

För att ställa in larmet, tryck på ne-programmet Klocka. Tryck på Larm längst ner på skärmen och plus-ikonen för att lägga till en. Ställ sedan in den för tiden du vill vakna upp och tryck på Ljud.

Nu under Sångar trycker du på Välj en sång. Välj sedan låten från ditt bibliotek som du vill använda för larmet. Du kan välja en låt från iCloud, men om du förlorar din Internetanslutning kommer larmet att vara tyst. Så, om du vill vara säker på att du vaknar i tid, välj en sång som lagras lokalt på din enhet eller ladda ner en.

Varsågod. När det är dags att vakna kommer din favoritlåt att spela. Var noga med att inte slå snooze till många gånger, kontoret behöver dig!