Så här aktiverar du Aero Peek Preview med Firefox-flikar

Ända sedan inflyttningen av flikar har det inte funnits mycket många omständigheter där det är användbart att ha extra fönster öppna. Detta scenario är särskilt fallet med den imponerande nya Aero Peek-funktionen som är inbyggd i Windows 7 Aktivitetsfältet. Tyvärr var det inte förrän Firefox 3.6 som Firefox stödde Aero Peek med sina webbläsarflikar. Av någon anledning kommer Firefox med den här funktionen avaktiverad som standard ??? Inga bekymmer, jag har en enkel tweak för att aktivera Aero Peek Förhandsgranska med Firefox Tabs !

Så här aktiverar du Aero Peek Förhandsgranska med Firefox-flikar

1. I ett Firefox-fönster Skriv om: config i adressfältet. När sidan laddas visas en varning om att du ska ange avancerade inställningar för Firefox. Klickajag kommer att vara försiktig, jag lovar! knappen för att öppna avancerade inställningar.

2. I filterrutan Skriv eller Klistra in följande:

browser.taskbar.previews.enable

Filtret ska nu visa preferensen med ett matchande namn. När du ser den högerklicka på den och välj sedan växla. Denna åtgärd kommer att ändra värdet från falskt till sant . Du kan också Dubbelklicka på inställningen för att ställa in värdet som True .

Inställningen bör träda i kraft omedelbart ( det gjorde på mitt system. ) Du kan dock behöva starta om Firefox för att inställningen ska träda i kraft fullt ut. När du har slutfört, sväng bara över Firefox-ikonen för att se alla Firefox-flikar som för närvarande är öppna i alla dina Firefox-fönster.

Du kommer också märka att Firefox-aktivitetsfältet nu har flikar, ikonen kommer nu att ändras funktionellt för att identifiera att det finns fler flikar öppna i Firefox-fönster.