Microsoft lanserar en Windows 10-uppdateringshistorik sida för

Igår rapporterade vi om att Microsoft äntligen tillhandahåller changelogs för Windows 10 kumulativa uppdateringar för datorer. Idag meddelade företaget att det har skapat en dedikerad sida för Windows 10 Mobile uppdateringar, också.

Windows 10 Mobile Update History

Eftersom flera Windows 10-användare klagade över att Microsoft inte tillhandahöll tillräckligt med information om vad dess kumulativa uppdateringar innehöll, lanserade den den kumulativa uppdateringshistoriksidan. Nu tillhandahåller företaget samma öppenhetskänsla för mobilanvändare.

Mobilsidan säger i huvudsak samma sak som PC-en. "Vi släpper från och med uppdateringar som lägger till nya eller förbättrade funktioner som gör enheten ännu bättre. Följande avsnitt sammanfattar vad som ingår i varje uppdatering hittills. Den senaste uppdateringen är listad först. "

Medan företaget har släppt sina "flaggskepp" -telefoner - Lumia 950 och 950XL och den mer överkomliga Lumia 550 med Windows 10 Mobile förinstallerad, har Microsoft ännu inte levererat en offentlig version, och vid skrivningstidpunkten finns det ingen information om uppdateringshistorikplatsen än.

Men om rykten om en officiell Windows 10 Mobile-utrullning händer senare i månaden förväntar vi oss att vi ser sidan som är populär med uppdaterad information, precis som den PC-version som publicerades igår.

Om du är en stolt Windows Phone-entusiast vill du se till att du bokmärker följande länk:

Windows 10 Mobile Update History-sidan

Idag rullade Microsoft också Windows 10 Mobile Build 10586.107 samt en ny Release Preview-ring för Windows 10 Mobile Insiders.