Så här aktiverar du Aero Peek för alla flikar i Google Chrome

Tidigare visade grooveDexter dig hur du aktiverar Aero Peek för Firefox-flikar, en mycket uppskattad åtgärd som låter dig se förhandsgranskningar av alla dina öppna flikar genom att klicka på fliken Firefox i Aktivitetsfältet i Windows 7. För Google Chrome gör det möjligt med Aero Peek förhandsvisningar för alla flikar, särskilt när Google försöker revolutionera webbläsaren som operativsystem. I Googles ideala värld kommer Chrome-fältet att ersätta Windows 7-aktivitetsfältet, eftersom vi tar fler av våra appar till molnet. Den enda nackdelen med det är att Aero Peek som standard bara visar en Google Chrome-flik åt gången. Lyckligtvis finns det en lätt lösning för detta

som möjliggör Aero Peek förhandsgranskningar för alla Google Chrome-flikar med hjälp av en Chrome.exe kommandoradsväxlare. Denna groovy tweak fungerar med alla Google Chrome-kanaler, inklusive de stabila, beta- och dev-versionerna.

Steg ett

Skapa en genväg för Google Chrome. Om du redan har en Chrome-genväg på skrivbordet eller Snabbstartsfältet kan du använda den.

Steg två

Högerklicka på genvägen till Chrome och klicka på Egenskaper.

Steg tre

I fältet Target lägger du till " -able aero-peek-flikar " till slutet ( utan citat ). Hela strängen borde vara något liknande

C: \ Users \ användarnamn \ AppData \ Local \ Google \ Chrome \ Application \ chrome.exe -enable-aero-peek-flikarna

Klicka på OK .

Steg fyra

Starta Google Chrome med hjälp av din ändrade Chrome-genväg. Nu när du muspekar över fliken på Windows Aktivitetsfält ser du Aero Peek förhandsgranskningar för alla flikar. Du märker också att när du muspekar över en Aero Peek-förhandsgranskning visar fönstret i Chrome den fliken ( även om den fliken inte är vald ).

Obs! Den här funktionen är avaktiverad som standard av en anledning. Det här är en funktion som Chrome avser att implementera senare, men av vissa anledningar är den inte ganska stabil men i vissa situationer. Om du har problem med Chrome, försök ta bort den här raden från genvägen.