Så här inaktiverar du automatiska appuppdateringar i Windows 8.1

I Windows 8.1, som för tillfället är tillgängligt som en allmän förhandsgranskning, ställer Microsoft in dina moderna appar att uppdateras automatiskt. Detta är en välkommen funktion av användare av alla mobila OS-användare verkligen. Ingenting är mer irriterande än att plocka upp din iOS-enhet eller Windows 8 eller RT-enhet och att se en massa uppdateringar är tillgängliga, så måste du gå in och manuellt uppdatera. Åtminstone Android uppdaterar appar manuellt i bakgrunden - vanligtvis. Men det kan vara irriterande när du får alla app-uppdateringsmeddelanden.

Slå av Windows 8.1 App-uppdateringar av

Med allt sagt skulle de flesta vilja ha sina appar uppdateras automatiskt i bakgrunden och inte behöva tänka på det. Men för några av oss vill tech bloggare och strömanvändare till exempel veta vilka nya funktioner som läggs till och vilka fel som fixas i appar. Att stänga av automatiska uppdateringar i Windows 8.1 och RT är enkelt.

Starta Windows Store, ta upp charmbaren, tryck på Inställningar och välj sedan Appuppdateringar.

På nästa skärm stänger du bara de automatiska uppdateringarna. Här kan du manuellt söka efter uppdateringar också.

Nu när du har appuppdateringar kommer de att visas på Windows Store-kakel, och du kan välja den du vill hitta mer information om.

Microsoft insåg (bland annat) det här är en bra funktion för den genomsnittliga användaren. Det här kommer inte bara att vara till nytta för teknikbloggar och strömanvändare, men om du är IT-administratör kanske du behöver veta vad som är nytt i uppdateringen för att se till att det inte kommer att bryta andra saker du har installerat på företagsnätet .