Firefox 4 för att "sparka röv" i februari

Mozilla arbetar med en februari- utgåva av Firefox 4, den senaste versionen av världens populäraste open-source-webbläsare och en anteckning till utvecklare, att Damon Sicore, Mozillas ledande chef för plattformsteknik uppmuntrar dem att arbeta hårt för att ta itu med buggar. Och det beror på att den nya versionen, som han har sagt, kommer att "sparka röv".
Det återstår att se om webbläsaren, som har överträffat Internet Explorer i Europa, kommer att göra så stor inverkan med den nya versionen. En sak är dock säker: den sista betaen gjorde ett ganska bra intryck. Gränssnittet är mjukare, kanske påminner mig lite om Google Chrome ( det är trenden nuförtiden ), och det är ännu mer imponerande, det har stöd för WebGL 3D-grafik utan att behöva plugin. Det erbjuder också enklare synkronisering, så du kan få dina bokmärken, lösenord eller historia på en annan dator eller på din smartphone.

Nu säger Sicores anteckning att de har 160 blockers ( buggar om du vill ) kvar och att det vanligtvis tog dem omkring sex veckor att komma till frigör kandidatstatus när de var nere till 100. Den här gången är planen att avsluta hårda blockerare i början av nästa månad och att släppa den slutliga versionen i slutet av månaden.

Jag för att man inte kan vänta med att se den slutliga versionen!