Så här inaktiverar du annonser på uTorrent-klienten

uTorrent är förmodligen den mest populära BitTorrent-klienten där ute. Det är snabbt, har en bärbar klient som du kan köra från en flash-enhet och är lätt att använda. Och medan du laddar ner dina juridiska torrenter, är det en av de största irritationerna att använda det, men antalet annonser blinkar på den. Och från forskning som jag har gjort, erbjuder flera av annonserna junkware som liknar download.com, som vi tidigare täckt. Så, utan vidare ado, här är hur du tar bort dem så att du har ett renare gränssnitt.

Här är ett exempel på en annonsrad i den senaste versionen av uTorrent:

Ta bort annonser från uTorrent

Starta uTorrent och gå till Alternativ> Inställningar .

Nu på skärmen Inställningar, klicka på Avancerat i den vänstra kolumnen. Sedan på höger sida, skriv: erbjudanden i filterfältet.

Obs! Du varnar för att inte ändra någon av dessa inställningar, och du borde inte om du inte vet vad du gör. I det här fallet, om du ändrar varje inmatning som visas, har du inga problem.

Sedan på höger sida, skriv: erbjudanden i filterfältet.

Markera nu var och en av dessa poster en åt gången och ändra värdet till False genom att markera det i avsnittet nedan:

  • offers.left_rail_offer_enabled
  • offers.sponsored_torrent_offer_enabled

Stäng nu av uTorrent och starta om det. Det är allt det finns! Nu kan du njuta av din uTorrent-annonsfria.

Trots vad RIAA, MPAA eller andra media konglomerat anser, är bittorrent protokoll inte bara vanligt för piratkopiering. Det är faktiskt ett bra sätt att distribuera podcaster, open source-program och annat digitalt innehåll som är licensierat (Creative Commons). Ja, lagliga torrenter som ingår i det offentliga området finns också.