Hur man skapar ett visitkorts signatur i Outlook 2010

Kontaktinformation hanteras för det mesta av de flesta e-postklienterna automatiskt. Outlook 2010, Gmail, Hotmail, Windows Live Mail och resten tenderar att automatiskt fylla i kontaktinformation baserat på avsändarens information. I de flesta fall gör de här klienterna ett bra jobb - men om du vill ha lite mer kontroll över hur kontaktinformationen visas i mottagarens adressböcker, är det bästa att skapa en visitkortskort med Outlook 2010.

Med en Outlook-visitkorts signatur ( även en vCard- eller .vcf-fil ) levereras dina kontaktuppgifter tillsammans med ditt mail i ett städpaket som fyller adressbokskontakterna mer exakt och mer fullständigt. Plus, de ger ett professionellt utseende och känner till dina affärskort och vinnar poäng med eventuella Outlook-junkies som du kommer att motsvara. I den här groovy How-to visar jag dig hur du skapar professionella visitkortskort i Outlook 2010 på bara några minuter.

Artikel Karta

  1. Skapa en kontakt för dig själv
  2. Redigera kontaktinformationen på ditt Outlook 2010 visitkort
  3. Skräddarsy utseendet på ditt visitkort
  4. Bifoga visitkort som signaturer i Outlook 2010
  5. Spara kontaktinformation från ett visitkort

Skapa en kontakt för dig själv

Visitkort i Outlook 2010 börjar som kontakter. Så, ditt första steg är att skapa en kontakt för dig själv, om du inte redan har gjort det.

Steg 1

Starta Outlook 2010.

Steg 2

Klicka på Kontakter. Klicka på Ny kontakt i hembandet.

Steg 3

Fyll i dina kontaktuppgifter. Som du gör så märker du att informationen automatiskt mappas på ditt visitkort på höger sida.

Oroa dig inte för mycket om vad som ingår och hur det ser ut nu - vi kommer att ändra det senare. Lägg bara till allt som du kanske vill inkludera i ditt visitkort.

Redigera kontaktinformationen på ditt Outlook 2010 visitkort

Vid denna tidpunkt har du ett fullt fungerande visitkort, om än en generisk. Du kan anpassa den ytterligare genom att redigera informationen som visas på kortet och lägga till formatering och logotyper.

Steg 1

Med din kontakt fortfarande öppen, slick C- visitkortet i kontaktbandet. Du kan också högerklicka på ditt visitkort och välja Redigera visitkort.

Steg 2

Detta öppnar fönstret Redigera visitkort. Här kan du ändra kortdesignen, lägga till / ta bort och ombeställa fälten och formatera varje rad på ditt visitkort. I det övre vänstra hörs en förhandsgranskning av ditt visitkort för Outlook 2010 som det kommer att visas i din signatur.

Steg 3

Börja med att välja de fält som du vill inkludera i ditt visitkort. Du kan ombeställa ett fält genom att välja fältet längst ned till vänster och klickaupp- eller nedpilen. På samma sätt kan du ta bort ett fält genom att välja det och klicka på Ta bort .

Jag har bestämt mig för att ta bort min hemtelefon och företagsadress. Obs! Det här tar inte bort den underliggande informationen från din kontakt, den helt enkelt utesluter den från ditt visitkort, så mottagarna kommer inte att se det.

Klicka på Lägg till ... för att lägga till ett fält. Om fältet du lägger till har fyllts i i din kontaktinformation kommer det automatiskt att fyllas i. Om inte, kan du fylla i relevant detalj när du har lagt till den.

Anpassa formatet och utformningen av ditt Outlook 2010 visitkort

När du är nöjd med informationen som visas på ditt visitkort kan du ändra utseendet på varje fält samt den övergripande utformningen av ditt visitkort.

Steg 1

Välj ett fält för att redigera det. I redigeringspanelen till höger kan du ändra fältets värde ( oavsett vad som finns i din kontaktinformation ), ändra textstil, textfärg och textjustering och lägg till en etikett ( tillval ).

Märken visas till vänster eller höger om fältet. Om du vill ta bort en befintlig etikett, raderar du etikettfältet eller väljer Ingen etikett i rullgardinsmenyn.

Tips: Du kan också markera fält genom att klicka på dem i förhandsgranskningen.

Steg 2

Välj en logotyp eller bakgrund för ditt visitkort genom att klicka på Ändra ... bredvid Bild i kartdesignpanelen. Bläddra till bilden du vill använda.

Placera din bild med rullgardinsmenyn Layout och rullgardinsmenyn Bildjustering. Om du väljer en annan layout än bakgrundsbild, kan du ändra bildens storlek genom att ändra procentandelen i bildområdet.

Du kan också lägga till en bakgrundsfärg för hela visitkortet genom att klickaPaint Bucket bredvid bakgrunden.

Steg 3

Klicka på OK när du är nöjd och klicka sedan på Spara och stäng.

Bifoga visitkort som signaturer i Outlook 2010

Du kan infoga ett visitkort i ett nytt meddelande genom att klicka på fliken Infoga och sedan välja visitkort . Första gången du sätter in ditt visitkort måste du välja det i dialogrutan Övriga visitkort, men efteråt visas den i rullgardinsmenyn.

Du kan hoppa över det här steget genom att inkludera ditt visitkort i din signatur. Här är hur:

Steg 1

Klicka på Infoga i fönstret Ny meddelande och välj Signaturer . Klicka på Signaturer ...

Steg 2

Klicka på Ny i fönstret Signaturer och Stationär . Skriv ett namn för signaturen och klicka på OK .

Steg 3

Välj din nyskapade signatur och klicka på visitkortet .

Välj det visitkort du vill inkludera och klicka på OK . Om du vill kan du ändra storlek på visitkortet för signaturen genom att välja en procentandel på rullgardinsmenyn Storlek .

Steg 4

Tilldel signaturen som en standard signatur till ett e-postkonto med hjälp av rullgardinsmenyn högst upp till höger.

Jag rekommenderar att den inkluderas som standard för nya meddelanden, men inte svar / framåt, eftersom personer som du svarar eller vidarebefordrar till redan har ditt visitkort.

Klicka på OK när du är klar.

Steg 5

Klicka på Nytt meddelande och ditt visitkort kommer redan att införas som en signatur och bifogas som en .vcf-fil.

Spara kontaktinformation från ett visitkort

När mottagarna får ett visitkort, hanterar deras e-postklient det i enlighet med detta. För Outlook-användare kan de klicka på bilagan för att förhandsgranska hur kontaktinformationen kommer att se i adressboken. Sedan kan de högerklicka på ditt visitkort och välja Lägg till i Outlook-kontakter för att spara kontaktinformationen i sina adressböcker.

Importera vCards ( .vcf-filer ) till Gmail är lite clunkier. Du måste hämta den bifogade .vcf-enheten till hårddisken och sedan importera den. Gör så genom att klicka på kontakter och sedan klicka på Importera och klicka på Välj fil för att bläddra till den sparade .vcf-filen.

Det handlar om att paketera upp det för Outlook 2010 visitkorts signaturer. Kolla in några av dessa groovy email visitkort mallar från Microsoft. Spara dem bara till din hårddisk och dubbelklicka sedan på dem för att öppna dem i Outlook. Ändra kontaktinformationen och spara den som ett nytt visitkort och du är bra att gå.