Den här veckan Populära gratis iOS-apparater och spel

Från de senaste veckorna har vi delat med användare populära nya Android-appar. Och vi vill definitivt inte lämna iOS-användare. Den här veckans lista har fler spel än andra appar, men de är roliga och beroendeframkallande och kommer att ge timmars roligt på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Mercenary Ops

I Mercenary Ops spelar du karaktären hos en legosoldat. Din uppgift är att slutföra uppdrag som du tar på infekterade varelser som påverkas till följd av en biologisk kris i Europa. Detta spel är gratis och erbjuder många olika nivåer att slutföra, med inköp i appen också. När du fullbordar nivåer kommer du att kunna uppgradera din karaktär med den senaste utrustningen så att du kan slutföra hårdare nivåer.

24me

Denna produktivitetsapp är en av mina personliga favoriter. Det är en ganska användbar och lättanvänd uppgiftshanterare. Jag kör den på min iPhone och använder den dagligen. Det är gratis, med ett enkelt användargränssnitt som är lätt att förstå även för en ny användare. Allt du behöver göra är att skapa ett konto när du kör appen för första gången och det är bra att gå. Du kan markera objekt enligt prioritet, lägga till finansiella rapporter (endast USA), länka dina vänner, inställningspåminnelser.

Torn och Dungeons

Towers och Dungeons är ett roligt packat iOS-spel där du antingen kan välja att skapa ett torn som når himlen eller går under jord och bygger fängelsehålor. Din uppgift är att skapa strukturen och hjälpa en liten drake att hitta sitt hem. Spelet har mer än 40 olika våningar och hundratals uppdrag att slutföra. Du kan även tävla med dina vänner, besöka deras torn och fängelsehålor.

Bowling Dead

Jag har spelat flera bowling spel, men den här är annorlunda med en Zombie Twist. Världen överskrids av odödliga zombies och du måste skjuta dem med dina bowlingkunskaper. Du måste besegra vågor av zombies med weaponized bowlingbollar. Spelet består av många nivåer som blir svårare när du går vidare med spelet.

Street Fighter Vs Tekken Gauntlet

Alla som spelar spel vet om dessa två. Dessa kämpar klassiker som varje barn och även vuxna spelade. I Street Fighter vs Tekken Gauntlet måste du tävla med andra fighters och slå ut dem innan timern når noll. Du kan välja tecken från Street Fight som Ryu, Ken samt Tekken-tecken.

Om vi ​​missade någon cool app som du tycker borde vara i denna veckolista, lämna en kommentar och meddela oss!