Så här byter du ditt Amazon-lösenord

När Amazonas popularitet ökar, bör vi alla anta att attackerna mot våra Amazon-konton kommer att växa också. Med det i åtanke ändrade jag idag mitt lösenord i Amazonas konto och bestämde mig för att vidarebefordra stegen - mer som en påminnelse än vad som helst.

När du har loggat in på ditt Amazon-konto klickar du på nedåtpilen under Ditt konto och klickar på Ditt konto .

Bläddra ner till Inställningar och klicka på Logga in och Säkerhetsinställningar> Lösenord> Redigera

Välj ett starkt lösenord

OK sakta ner partner! Innan du väljer ett nytt lösenord, var god vänligen läs denna groovyPostartikel där jag täcker hur man skapar ett starkt lösenord som du kan komma ihåg. Ett svagt lösenord är ungefär lika bra som inget lösenord alls. Amazon behöver bara ett sextecknings lösenord, så det är viktigt att du läser min artikel först och kommer upp med ett bra kvalitets lösenord för både Amazon och andra online-konton.

Redo? Har du ett starkt lösenord eller lösenordsnamn i åtanke? Perfekt, skriv in ditt nuvarande lösenord tillsammans med ditt nya uber, super starkt lösenord och klicka på Spara ändring!

Nu när du har ett bra nytt lösenord, varför inte verkligen säkra ditt konto genom att aktivera tvåfaktorsautentisering för ditt Amazon-konto? Tvåfaktorauth ska verkligen vara aktiverad för alla konton online. För att lära dig mer om tvåfaktors auth, ta en titt på vår guide som skisserar vad / varför och hur för de mest populära tjänsterna online.

Redaktörens anteckning - Artikel som ursprungligen publicerades den 9/24/2016. Uppdaterad 5/3/2017.