Windows 10 Ny kumulativ uppdatering KB3124262 tillgänglig nu

Microsoft har idag utarbetat en ny kumulativ uppdatering KB3124262 för Windows 10. Uppdateringen innehåller buggfixar, säkerhetsuppdateringar och andra förbättringar. Det ger också den tidigare Build 10586.63 upp till 10586.71. Här är en titt på att installera uppdateringen och vad du kan förvänta dig.

Windows 10 Kumulativ uppdatering KB3124262

Du kommer inte att se några ändringar i användargränssnittet i den här uppdateringen, allt som uppdateras ligger under huven.

Enligt Microsofts supportsida handlar den här uppdateringen om följande:

Den här uppdateringen innehåller förbättringar för att förbättra funktionaliteten i Windows 10 Version 1511.

Uppdateringar för Windows 10 Version 1511 är kumulativa. Därför innehåller detta paket alla tidigare utgivna korrigeringar. Om du har installerat tidigare uppdateringar kommer bara de nya korrigeringsfilerna som finns i det här paketet att hämtas och installeras på din dator.

Du får den senaste uppdateringen automatiskt vid något tillfälle, men om du inte vill vänta kan du fånga det manuellt genom att gå till Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Windows Update .

Du måste också starta om datorn för att slutföra uppdateringsprocessen. Men du kan alltid schemalägga omstart för en tid som fungerar bäst för dig. För mer om det, läs vår guide om hur du schemalägger Windows 10 Update startar om.

När uppdateringsprocessen är klar kan du kolla in det nya byggnumret genom att starta den dolda snabbåtkomstmenyn och välja Kör eller genom att trycka på Windows-tangenten + R och skriv: winver och tryck Enter. Där kan du se att ditt Windows 10 byggnummer har hoppat upp lite.

När du har fått den senaste uppdaterade uppdateringen av Cumulative, låt oss veta hur saker som körs på ditt Windows 10-system i vårt kommentarsektion nedan. Om något inte fungerar korrekt och du behöver mer hjälp, hoppa i våra gratis Windows 10-forum för mer diskussion och hjälp.