Så här byter du standardsökleverantören i Internet Explorer 10

Liksom andra versioner av Windows, kommer Windows 8 med den senaste versionen av Internet Explorer förinstallerad, IE10, men den levereras också med Bing som standardleverantör. Om du inte är ett fan av Bing, kommer det att förändras och det kommer att ta lite arbete. Men vi har alla steg som beskrivs nedan.

Tutorial-genväg - Om du vill bara lägga till Google som standardleverantör, klicka bara på den här länken: Google Sökleverantör Hämta och hoppa över till steg 4 nedan.

Steg 1

Öppna Internet Explorer 10 i skrivbordsläge och klicka på knappen Gear (inställningar) längst upp till höger om fönstret. På listan väljer du Hantera tillägg .

Observera att Metro Skinned IE10 har kompatibilitetsproblem med detta, läs nedan för en lösning om du har problem.

Felsökning : Om Hantera tillägg är grått, tryck Ctrl + Shift + Esc för att öppna Aktivitetshanteraren och avsluta processen för den fördjupade Metro Internet Explorer 10-klienten.

Steg 2

Klicka på fliken Sökleverantörer i Add-ons- hanteraren . Längst ner på den här fliken väljer du Sök fler sökleverantörer .

Steg 3

Ett nytt IE10-fönster ska öppnas som tar dig till Internet Explorer Gallery: sökmotorsektionen. Välj nu din favorit sökmotor och klicka på den. I mitt exempel valde jag Google att vara den första sökleverantören som skulle installeras.

Steg 4

När du klickar på ett tillägg klickar du på knappen Lägg till till Internet Explorer som visas på tilläggets specifika sida.

Steg 5

Ett bekräftelsesfönster visas. Detta ger dig möjlighet att göra detta till din standardleverantör . Markera alternativen du vill ha och klicka på Lägg till .

Din nya sökleverantör är redo att gå. Om du vill ändra standard tillbaka till Bing eller en annan leverantör, gå bara till fliken Sökleverantör i fönstret Hantera tillägg igen. Knapparna för att ändra standard eller ta bort den finns längst ner till höger i fönstret.