Vrid någon YouTube-video till ett GIF på det enkla sättet

Vill du skapa en GIF från en del av en YouTube-video, men tanken att hitta programvaran ska det verka som något för komplicerat att ens försöka?

En enkel lösning finns i form av GIF YouTube. Med den här tjänsten kan du skapa GIF-filer upp till 10 sekunder långa, med bra resultat. Så här fungerar det.

GIF YouTube

När videon är öppen i en flik i webbläsaren skriver du: gif efter www. och före youtube i adressfältet och tryck på Enter enligt nedan.

Du kommer att tas till GIF YouTube-webbplatsen där du får några alternativ för din framtida GIF. Gränssnittet är rakt framåt och lätt att arbeta med. Använd bildens reglage för att välja startpunkten för din GIF, ge den ett namn och välj längden på GIF. När du är redo, tryck på Create gif- knappen.

Tjänsten kommer att börja skapa din GIF, vilket inte ska ta mer än några sekunder beroende på serverbelastningen och hur länge den ursprungliga videon är. Du får en förhandsgranskning medan den genereras.

Om du gillar förhandsvisningen klickar du på Awesome eller går tillbaka och tinker med det lite mer.

Sidan ska uppdateras när du är klar, men du kan också uppdatera den manuellt också.

När det är klart kan du dela det eller spara det genom att högerklicka på GIF och välj för att spara bilden till din dator.

Här är ett exempel på en min redaktör gjort (som WWE-nörd som han är):

Sammantaget ger tjänsten några bra resultat och det fungerar ganska snabbt. Det finns en seriös potential här för några kreativa och roliga bilder med detta, och det är super enkelt. Jag är nyfiken på vad Google, YouTubes ägare, menar om det. Kanske sökjätten kommer att göra ännu ett förvärv, eller bara ha det avstängt för någon typ av överträdelse skäl.

Du kan också gå vidare till GIFYouTube-webbplatsen och klistra in URL-en till en video och göra din GIF också. Ha så kul!