Så här säkerhetskopierar du dina media från en iPhone, iPod eller iPad till Dropbox

Hela poängen med att ha en Dropbox är så att du kan komma åt alla dina data från vilken enhet som helst, och få den fullt säkerhetskopierad. Så varför inte använda Dropbox från din iOS-enhet som ställer dig flera hundra dollar tillbaka? Ja, det finns till och med en app för det, och det är gratis ! Häftig.

Så här använder du Dropbox på din iPhone, iPod Touch eller iPad

Steg 1 - Gå till App Store

Tryck på ikonen App Store på din iOS-instrumentpanel.

Steg 2 - Hitta Dropbox-appen

I sökfältet, Skriv in dropbox. KlickaDropbox- appen som visas i listan.

Steg 3 - Ladda ner appen, det är gratis!

TryckGRATIS- knappen för att ladda ner och installera Dropbox-appen.

Steg 4 - Starta Dropbox-appen

När nedladdningen och installationen är klar visas Dropbox på din instrumentpanel. Tryck på ikonen Dropbox för att öppna den.Steg 5 - Logga in på Dropbox (kräver internetanslutning)

Gjort!

Det är slutet av steg för steg, men vi har mer att göra innan vi avslutar. Låt oss ta en titt på några av funktionerna i den här applikationen.

Bläddra i Dropbox och Visa filer

Du kan bläddra i din Dropbox och visa allt innehåll från din iPhone med hjälp av My Dropbox-menyn. Dropbox-appen kan visa nästan vilken typ av fil som är lagrad i din ruta, inklusive bilder, pdf-filer, videor, dokument och kalkylblad.

När du tittar på en fil finns det några olika saker du kan göra förutom att bara titta på den. Du kan skapa en delningslänk, favorera den eller spara den till din iPad.

Om du valde att skapa en länk får du även möjlighet att maila länken direkt - eller du kan också kopiera den till klippbordet eller kopiera filen ( om möjligt ) till Urklippet.

Anpassa Dropbox App Settings

I inställningsmenyn för Dropbox finns det inte många alternativ, men de få har det ganska groovy. Du kan:

  • Ändra Dropbox-konton
  • Tilldela ett lösenord
  • Ändra uppladdningskvaliteten
  • Få hjälp
  • Skicka feedback
  • Lossa bort din Dropbox från din iOS-enhet.

Justering av uppladdningskvaliteten gör att filen synkroniseras snabbare, eftersom det minskar storleken på dina bilder, men det gör också bilderna mindre och ibland även pixelerade.

Säkerhetskopiera en fil till Dropbox från din iPhone

Från menyn Min Dropbox, om du klickar+ -knappen kan du lägga till bilder eller videoklipp som du har sparat på din iOS-enhet. Den här funktionen är mycket användbar för att säkerhetskopiera videor eller bilder som du kanske har tagit med din iPhone. Tyvärr har iPad och iPod Touch fortfarande ingen kamera.

Spara en Dropbox-fil för mobil offline visning

Vill du lagra en Dropbox-fil på din iOS-enhet? Markera det som en favorit efter att du öppnat den. Alla favoriter laddas ner och lagras på din enhet så att du kan visa den när du vill, oavsett internetanslutning.

Koppla bort din enhet

Om du snabbt måste logga ut från Dropbox och ta bort alla lokalt lagrade Favoriter, måste du koppla bort den. Allt du behöver göra är att besöka sidan Inställningar och klicka på Lossa bort denna iPod. Du kan alltid återansluta igen senare!

Slutsats

Dropbox-appen är ett grovt litet verktyg för att synkronisera filer på språng. Jag tycker att det är mest användbart för att säkerhetskopiera bilder och videor som tagits från min iPhone, men jag är säker på att du hittar andra användningsområden för det också!

Vi har skrivit mycket om Dropbox under de senaste månaderna så var noga med att kolla in alla våra artiklar för det här fria verktyget. Om vi ​​inte har skrivit om ditt favorittrick eller Dropbox-funktion, släpp en anteckning i kommentarerna, så får vi det korrigerat!